Cygate får utmärkelse som Cisco Lifecycle Advisor
Hem ÅTERFÖRSÄLJARECYGATE Cygate får utmärkelse som Cisco Lifecycle Advisor

Cygate får utmärkelse som Cisco Lifecycle Advisor

Publicerat av: Redaktionen

Cygate har som en av ytterst få partners erhållit status som Cisco Lifecycle Advisor. Initiativet från Cisco säkerställer att Cygate håller högsta kvalitet när det gäller att guida kunder i hanteringen av mjuk-och hårdvara, ge dem säkra och optimala it-lösningar.

Cygate får utmärkelse som Cisco Lifecycle Advisor

Fredrik Sidmar, VD på Cygate

– Vi är självklart stolta över att ha fått den kvalitetsstämpel som Cisco Lifecycle Advisor innebär. Cisco ser vår helhjärtade satsning och potential inom området. Det syns att vårt arbete som rådgivare och expert ger våra kunder bästa möjliga affärsnytta i sina verksamheter. Utmärkelsen innebär att Cygate ökar en redan en stark position på marknaden, säger Fredrik Sidmar, VD på Cygate.

De traditionella hårdvarubaserade lösningarna genomgår en stor förändring, allt fler lösningar baseras på mjukvaror och licenser. Alltfler paketerade erbjudanden, med stort fokus på licens- och prenumerationstjänster efterfrågas.

– Utmärkelsen är ytterligare ett bevis på att Cygates fokus kring erbjudande, kompetens, processer och verktyg för implementering och livscykelhantering av Ciscos hård- och mjukvarulösningar ger den effekt vi alltid eftersträvar. Vilket ju i förlängningen är en förutsättning för tillgänglighet och kontroll hos våra kunder, säger Fredrik Sidmar, VD på Cygate, vidare.

För att möta kunders efterfrågan utifrån rätt förutsättningar genomgår Cygate såväl som andra systemintegratörer en stor förändring när det gäller såväl erbjudande som kompetens.

– Vi är glada och stolta över att kunna kvalificera Cygate även till Cisco Lifecycle Advisor så att vi kan garantera våra kunder allra bästa förutsättningar och nytta av de lösningar de väljer, säger Per Samuelsson, VD på Cisco.

Cygate var tidigt ute med att tillsätta roller som Software & Lifecycle Advisors för etablering och stöd kring metoder och processer. Rollerna som Success Managers och Adoption Consultance ser till att säkerställa att Cygate alltid i nära samarbete ökar och utvecklar våra kunders affärs- och verksamhetsnytta.

– Vi vill följa våra kunder på hela digitaliseringsresan, dvs från idéer, förslag och implementation utifrån gemensamma målsättningar och uppföljning av resultat, säger Fredrik Gidlund och Magnus Eriksson, Software & Lifecycle Advisors på Cygate.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00