Hem Nyheter Snow Software utökar och stärker sitt globala partnerprogram

Snow Software utökar och stärker sitt globala partnerprogram

Publicerat av: Redaktionen

Det svenska IT-företaget Snow Software, med bas i Stockholm och Texas, utvecklar nu sitt globala partnerprogram.

Snow Software utökar och stärker sitt globala partnerprogram 2

Brian Allison, Vice President of Global Channels and Alliances på Snow Software

Med det nya och uppdaterade programmet, som ska lanseras i januari 2021, ligger fokus på att ytterligare stärka relationen mellan leverantörer, kunder och Snow. Målet är att bättre kunna hantera ökade kundkrav och allt mer komplexa IT-miljöer i organisationer världen över.

– Teknikleverantörer och partners måste nu mer än någonsin tidigare utveckla och erbjuda lösningar som snabbt och effektivt kan ta itu med de affärskritiska utmaningar som finns där ute. Det är av största vikt att organisationerna kan få visibilitet och analys för mjukvara, hårdvara, applikationer och molninvesteringar, oavsett var och hur dessa används. Med vårt nya partnerprogram ger vi våra partners möjlighet att skapa ännu bättre resultat för våra gemensamma kunder. De nya förbättringarna ger också utökade möjligheter för våra partners att växa med oss på Snow Software, säger Brian Allison, Vice President of Global Channels and Alliances på Snow Software.

Som en del av det nya programmet kommer partner till Snow vara berättigade till nya förmåner baserat på det värde som de ger till kunderna. Förmånerna som ges baseras på var i livscykeln kunden befinner sig och innefattar bland annat:

  • Incitament för nykundsregistering, som säkrad vinstnivå för partners vid gemensamma försäljningsmöjligheter
  • Nya förnyelse- och kundrelaterade rabatter
  • Ökade investeringsmöjligheter med Snows fonder för gemensam marknadsföring och marknadsutveckling
  • Utökad partnerutbildning och certifieringar som behandlar moln-, SAP- och licenshantering
  • Ny partnerportal med förbättrade självbetjäningsmöjligheter.

– Efter att nyligen passerat 100 miljoner dollar i årligt återkommande intäkter, fortsätter vi att stärka vår position som ledande inom licens-, SaaS- och molnhantering. En fortsatt investering i våra partners är avgörande för att vi ska kunna förverkliga vår vision om fulländad teknikanalys. Med programmet sätter vi grunden för att driva våra kunders framgång, och från det första samtalet och framåt uppnå stora och viktiga milstolpar med hjälp av en framgångsrik kombination av vår Snow-plattform och våra partners tjänster, säger Brian Allison.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>