Hem LeverantörFujitsu Fujitsus partnerprogram prisas av Canalys

Fujitsus partnerprogram prisas av Canalys

Publicerat av: Redaktionen

Canalys har utsett Fujitsus partnerinitiativ SELECT till “Channel Champion” i jämförelsen Canalys Leadership Matrix som mäter leverantörers anseende bland kanalpartners.

Fujitsus partnerprogram prisas av Canalys 3Fujitsus ledarskap grundas i starka omdömen för kvaliteten på teknisk support, och för att man upplevs som en leverantör som är smidig att göra affärer med.

Det är tredje året I rad som Fujitsu tilldelas utmärkelsen. Canalys slår fast att detta är en stark bedrift, då man kräver att leverantörer kontinuerligt fortsätter förbättra sina erbjudanden för att kunna bli Champion flera år i rad.

“Vi har genomgått stora förändringar som företag under det gångna året, och implementerat en ‘Channel first’-strategi på många europeiska marknader vilket givit våra partners en mängd nya affärsmöjligheter. De har lyckats omfamna nya teknologier och levererat nytt värde till sina kunder”, säger Fernanda Catarino, Head of Channel Business Development Europe på Fujitsu.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>