Garmin vinner sex Innovation Awards på CES 2024
Hem LEVERANTÖRGARMIN Garmin vinner sex CES 2024 Innovation Awards

Garmin vinner sex CES 2024 Innovation Awards

Publicerat av: Redaktionen

Garmin meddelar idag att man har fått sex CES 2024 Innovation Awards, inklusive ett utnämnande som Best of Innovation för enastående design och ingenjörskap i flera produktkategorier inom konsumentteknologi.

Det årliga award-program ägs och produceras av Consumer Technology Associations (CTA) och de har belönat Venu 3, Garmins avancerade smartwatch inom träning och hälsa, med tre utmärkelser.

Dessutom har epix Pro, MARQ Golfer—Carbon Edition och Garmin Autoland Autonomous Aircraft Landing System Retrofit fått utmärkelser.

“Det är en ära att uppmärksammas för att föra innovationen framåt på så många av de marknader vi verkar på. At Garmin, På Garmin är vår mission att skapa produkter som berikar människors passioner – oavsett om att det handlar om de ska klara att springa fem kilometer, ta sig till gymet efter jobbet, spela 18 hål, bestiga ett berg eller flyga med familjen tvärs över landet. Dessa priser är ett bevis på vår hängivenhet att designa, producera och leverera överlägsna produkter som är en viktig del av våra kunders liv.”

–Susan Lyman, Chef Global Consumer Marketing på Garmin

Nedan Garmin-produkter products and their respective categories include:

Venu 3

Best of Innovation Winner; Kategori Sports & Fitness; Kategori Accessibility

Garmins smartwatch Venu 3 ger omfattande insikter kring träning och hälsa, har en vacker AMOLED-touchskärm oche n imponerande batteritid på upp till 14 dagar. Med Venu 3-serien får du en mer komplett bild av din hälsa. Förutom att den ger dig hälsodata dygnet runt, förbättrat Body Battery och ny personligt anpassad sömncoachning samt registrering av tupplurar är Venu 3 den första smartwatch från Garmin som erbjuder personligt anpassade hälsoinsikter och träningsfunktioner för rulstolsanvändare. Den registrerar din körning och du kan ta del av rullstolsspecifika träningspass och ännu mer. Välj mellan två olika teckenstorlekar för att optimera läsbarheten och ta emot telefonsamtal eller svara på sms direkt i klockan med hjälp av en inbyggd högtalare och mikrofon (då klockan är hopparad med en kompatibel smartphone).

MARQ Golfer—Carbon Edition

Kategori Wearable Technologies

Garmin vinner sex Innovation Awards på CES 2024Med det bästa inom premiummaterial får MARQ Golfer—Carbon Edition en härlig känsla av lyx och prestanda. Denna moderna tool watch är tillverkad av 130 lager Fused Carbon Fiber vilket gör den till den lättaste och starkaste MARQ-klockan. Den har en fantastisk AMOLED-tochskärm och safirglas, noga utvalt material – inklusive ett perforerat FKM läderarmband – och upp till 16 dagars batteritid. MARQ Golfer – Carbon Edition är noggrannt framtagen med golfspelaren i åtanke. Den har fler än 43 000 golfbanor från hela världen förinlagda och avancerade funktioner som Virtual Caddie, PlaysLike-avstånd och Green Contour-data. Denna klocka är redo för alla slags äventyr, både på och utanför banan.

epix Pro

Kategori Wearable Technologies

En ultimat smartwatch för multisport med GPS som är framtagen för atleter som inte kompromissar. epix Pro-serien har en kristallklar och tydlig AMOLED-touchskärm, robust design oche n exceptionell batteritid på upp till 31 dagar i smartwatchläge. Denna smartwatch har en optimerad sensor för pulsmätning som ger ännu bättre prestationsregistrering och registrerar din hälsa och träning dygnet runt. Den hjälper dig att vara aktiv med förinlagda aktivitetsprofiler för fotboll, basket och ännu mer. Den finns tillgänglig i tre storlekar – 42mm, 47mm och 51mm – för att passa alla handleder. Den har också en LED-ficklampa och premium kartfunktioner såsom SatIQ-teknologi och förprogrammerade TopoActive-kartor som hjälper äventyrare att hålla sig till den tänkta rutten och är en perfekt följeslagare på varje äventyr.

Garmin Autoland – Autonomous Aircraft Landing System Retrofit

Kategori Vehicle Tech & Advanced Mobility

Garmin Autoland är världens första certifierade system i sitt slag med möjlighet att aktiveras under en nödsituation för att autonomt kontrollera och landa ett flygplan utan mänsklig inblandning. I händelse av en nödsituation, såsom pilotinkapacitet, kan en passagerare ombord aktivera Autoland för att landa flygplanet med ett enkelt tryck på en dedikerad knapp. Autoland kan också aktiveras automatiskt om systemet bedömer att det är nödvändigt. När det väl har aktiverats beräknar systemet omedelbart en flygrutt till den mest lämpliga flygplatsen och start- och landningsbanan – samtidigt som terräng och ogynnsamt väder undviks – initierar en inflygning och landar automatiskt flygplanet. Tidigare tillgänglig på utvalda nya produktionsflygplan, denna revolutionerande teknik erbjuds nu som en eftermonteringslösning.

CES 2024 äger rum Las Vegas, Nevada, 9 – 12 januari och Garmin kommer att finnas på plats för att visa upp sina prisbelönta produkter.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00