Garmin har blivit utvald till officiell leverantör till Luna Rossa Prada Pirelli
Hem LEVERANTÖRGARMIN Garmin har valts ut till officiell leverantör till Luna Rossa Prada Pirelli

Garmin har valts ut till officiell leverantör till Luna Rossa Prada Pirelli

Publicerat av: Redaktionen

Garmin meddelar idag att de har valts ut till att vara officiell leverantör till Luna Rossa Prada Pirelli, den italienska utmanaren i den 37:e upplagan av America’s Cup.

Som officiell leverantör kommer Garmin att förse teamet med högpresterande marinteknologi och underhållningslösningar ombord samt ett brett urval av produkter inom träning.

Garmin kommer att vara officiell leverantör till team Luna Rossa Prada Pirelli från och med nu och ända fram till den 37:e upplagan av America’s Cup som hålls i Barcelona, Spanien 2024.

Garmin har blivit utvald till officiell leverantör till Luna Rossa Prada Pirelli

Garmin meddelar idag att de har valts ut till att vara officiell leverantör till Luna Rossa Prada Pirelli, den italienska utmanaren i den 37:e upplagan av America’s Cup.

“Det är en stor ära och ett privilegium att återigen vara officiell leverantör till Luna Rossa Prada Pirelli, utmanare i den 37:e upplagan av America’s Cup” säger Pontus Fernstrom, Garmin EMEA Marine Segment Director. “Detta är ytterligare ett viktigt steg i ett projekt som startades för några år sedan och som har gjort det möjligt för att utöka närvaron av vårt varumärke på den högsta nivån av segling världen över, tack vare våra avancerade produkter av hög prestanda och fantastiska service och support.”

Luna Rossa har gjort fantastiska resultat i America’s Cup historia. Sedan 1997 har teamet medverkat i fem America’s Cup-tävlingar med samma mål: att vinna hela cupen och ta den till Italien.

“Att vi har Garmin vid vår sida är fantastiska nyheter” säger Max Sirena, kapten och teamledare på Luna Rossa Prada Pirelli. “I en America’s Cup-tävling behöver du kunna förlita dig på elektronik med hög precision och tillförlitliga navigationsverktyg. Vid tidigare tävlingar har Garmins produkter visat sig vara avgörande och jag är säker på att den nya generationens instrument som kommer att finnas med oss under den 37:e upplagan av America’s Cup kommer att vara precis lika förträffliga, om inte ännu bättre.”

I förberedelserna inför den 37:e America’s Cup kommer Garmin att tillhandahålla sin välkända marinnavigation och kommunikation, digital switching och underhållningsprodukter även till lagets följebåtar den vätgasdrivna foilande katamaranen med nollutsläpp som krävs enligt protokollet för den 37:e upplagan av America’s Cup.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00