SOK och Garmin navigerar tillsammans mot världstoppen
Hem Leverantörgarmin Sveriges Olympiska Kommitté och Garmin navigerar tillsammans mot världstoppen

Sveriges Olympiska Kommitté och Garmin navigerar tillsammans mot världstoppen

Publicerat av: Redaktionen

Sveriges Olympiska Kommitté och teknologiföretaget Garmin blir partners.

-Ett samarbete som ska göra det lättare för våra aktiva att nå sina mål på vägen till världstoppen, säger SOK:s försäljningschef Tobias Hauff.

SOK och Garmin har gemensamma intressen och kulturer som gör ett samarbete naturligt.

-Vi har ett starkt engagemang för kontinuerlig innovation och hög kvalité. Det går hand i hand med vad vi ser hos Garmin som en global leverantör av wearables med pulsmätning , säger SOK:s försäljningschef Tobias Hauff.

Garmin utvecklar teknologi för den aktive utövaren inom många olika sporter och har ca 20 000 anställda runt om i världen. Samarbetet knyts främst kring de hjälpmedel som aktiva i SOK:s stödprogram Topp och Talang kan få via Garmins stora utbud. SOK:s resursteam kommer också att ha stor nytta av samarbetet.

SOK och Garmin navigerar tillsammans mot världstoppen– Garmins produkter mäter både prestation och hälsodata vilket är viktigt att aktiva idrottare analyserar i strävan mot att nå sina högt upsatta mål. Vi är mycket glada över att få möjlighet att samarbeta med SOK och Sveriges ledande idrottare, säger Jan-Åke Arenäs, VD för Garmin Nordic.

Partnerskapet är mellan Garmins svenska verksamhet och SOK och gäller till och med år 2026.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00