Hem Säkerhet Miradot blir världens första Cisco DevNet Specialization Partner

Miradot blir världens första Cisco DevNet Specialization Partner

Publicerat av: Redaktionen

Den trettionde maj blev Miradot AB som den första Cisco-partnern i världen Cisco DevNet Specialized Partner.

Miradot blir världens första Cisco DevNet Specialization Partner 3Detta är en ny specialisering från Cisco som fokuserar helt på mjukvara, automation och programmerbarhet inom IT-infrastruktur. För att kvalificera sig ställs höga och ambitiösa krav på kompetens, certifieringar, affärsprocesser och kvalitetssäkring.

Nyckeln till framgång för en IT-miljö är att kunna öka effektivitet och tillgänglighet trots ökad komplexitet. Företag investerar tungt i modern infrastruktur men drar långt ifrån full nytta av dess förmågor inom automation och programmerbarhet, vilket får både affärsmässiga och tekniska konsekvenser. För att lyckas krävs rätt kompetens, något som det hittills funnits få kvalitetsstämplar och certifieringar för att garantera.

– En kundupplevelse i världsklass med anpassningar och automatisering är av avgörande betydelse för att kunderna ska lyckas och med det en viktig konkurrensfördel för oss och våra partners. Bra gjort Miradot – vilken prestation! säger Per Samuelsson, Managing Director, Cisco Sverige.

För att uppnå Cisco DevNet Partner Specialization krävs flertalet certifierade individer, referensuppdrag och högt ställda krav på processer för kvalitetssäkring, kundnöjdhet och utvecklingsmetodik. De individuella DevNet-certifieringarna som krävs är även dessa nya inom Cisco och täcker dels arkitekturer men också utveckling, säkerhet och automation.

– Vi strävar alltid efter att vara bäst på vad vi gör. Att ta alla certifieringarna och sedan säkerställa alla processer och kvalitetskrav är ett omfattande arbete. När vi redan tre dagar efter att Cisco öppnat för specialiseringen blev godkända och därmed blev först i världen, är det för oss ett kvitto på att vi är ledande inom datacenter och automation. Vi bevisar även att när det gäller automation är det kompetens och inte storlek som avgör, säger Marcus Lind, VD på Miradot.

Dagens datacenter är inte längre en eller två platser utan utspritt över flera olika molntjänster, lokala datacenter och virtuella datacenter. För att kunna nyttja det bästa från flera världar utan att det blir ohanterligt behövs effektiva sätt att hantera dessa utspridda miljöer. Här är programmerbarhet och automation avgörande.

– Våra kunder kommer få ännu mer utväxling av arbetet vi utför samtidigt som vi hjälper dem frigöra resurser för tillväxt, affärsutveckling samt få ut mer värde av sina investeringar. Miradot har tidigare varit först i Sverige med att bli Cisco Authorized IoT Partner samt Cisco Authorized Hyperflex Partner, vilket ytterligare bekräftar hur responsiva vi är för att snabbt kunna hjälpa våra kunder, säger Marcus Lind.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>