Mirovia AB förvärvar IT-HUSET Holding i Norden AB, experter på digitalisering
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Mirovia AB förvärvar IT-HUSET Holding i Norden AB, experter på digitalisering

Mirovia AB förvärvar IT-HUSET Holding i Norden AB, experter på digitalisering

Publicerat av: Redaktionen

Mirovia Nordic AB (publ) har idag ingått avtal om att förvärva samtliga aktier i IT-HUSET Holding i Norden AB.

IT-HUSET grundades 1997, och har idag kompetenser inom hela digitaliseringsresan, allt ifrån projektledning, kravhantering och test, arkitektur och utveckling till Cloud, UX och mobila lösningar.

IT-HUSETs kunder är stora till medelstora företag och återfinns inom bland annat bank & finans och inom offentlig sektor. IT-HUSET redovisade under räkenskapsåret 2021 en nettoomsättning om 220,5 MSEK samt EBITDA om 26,3 MSEK. Transaktionen är villkorad av sedvanliga regulatoriska godkännanden och förväntas slutföras under augusti 2022.

Mirovia AB förvärvar IT-HUSET Holding i Norden AB, experter på digitalisering“Som en del av Mirovia-familjen kommer IT-HUSET att kunna frigöra sin fulla potential. Vi kommer att göra ännu större skillnad för våra kunder i deras digitalisering. Mirovias tydliga fokus på entreprenörskap och långsiktighet ger IT-HUSET alla möjligheter att fortsätta vår ständiga strävan att vara den bästa arbetsgivaren för våra medarbetare. Jag ser fram emot en spännande resa tillsammans med Mirovia”, säger Olof Larsson, VD på IT-HUSET.
“Vi är väldigt glada över att få välkomna IT-HUSET till gruppen. Deras tjänster erbjuder ett starkt komplement till våra övriga bolag vilket gör att vi inom Mirovia Group flyttar fram våra positioner på marknaden och breddar vårt erbjudande inom Expert IT Services”, säger Andreas Ekblom, vice VD på Mirovia Group.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00