NetOnNet satsar stort i Norge
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER NetOnNet satsar nu stort i Norge

NetOnNet satsar nu stort i Norge

Publicerat av: Redaktionen

NetOnNet fortsätter satsa offensivt i Norge.

På torsdag nyinviger hemelektronikföretaget sin Lagershop på Alnabru i Oslo där försäljningsytorna ökats med 50%.

Dessutom står det nu klart att NetOnNet i vår flyttar Lagershopen i Sandnes till en dubbel så stor lokal i Stavanger – och mer är att vänta.

När NetOnNet idag nyinviger Lagershopen i Oslo är det som ett led i en större satsning i Norge. NetOnNet presenterar flera nyheter – och sammantaget råder det ingen tvekan om att satsningen i Norge är stor och reell.

– Norge är en mycket viktig marknad för NetOnNet och vi söker även lokaler på ännu fler orter för att ytterligare stärka vårt utbud av både fysisk handel och näthandel, bekräftar Trygve Hillesland som tillträdde rollen som vd för NetOnNet Norge så sent som i augusti.

Enligt Hillesland har den välkända Lagershopen med bra läge på Alnabru i Oslo länge haft behov av att utöka sina lokaler. Nu ser det norska teamet fram emot att kunna erbjuda kunderna större försäljningsytor, ett bredare sortiment och även ökad produktvolym.

– Tack vare effektivare kundservice och design av kundvarvet har ytan för varor dubblerats i storlek. I tillägg är den fysiska Lagershopen i Alnabru en hub för våra expressleveranser i Osloområdet och de ökade varuvolymerna innebär att våra e-handelskunder i Osloområdet får tillgång till ännu fler produkter och bättre service – med leveranser som är bra anpassade till de olika behov som våra kunder har. Redan idag kan vi serva våra kunder med snabba leveranser av beställda varor sju dagar i veckan. Det är vi ensamma om. Det här stärker alltså hela vårt omnikanalkoncept – både fysiskt och online – och vi arbetar kontinuerligt med att göra själva handeln så enkel och prisvärd som möjligt för våra kunder, säger Trygve Hillesland.

Nyöppningen på Alnabru är bara en av NetOnNets satsningar på den norska marknaden. Så sent som i september lanserade bolaget ett nytt kommunikationskoncept och reklammanér för att förstärka lågprispositionen och ta marknadsandelar.

I veckan blev det dessutom känt att NetOnNet under våren flyttar in i nya, dubbelt så stora lokaler på Forus i Stavanger. Peter Andersson, Head of Operations Norway berättar:

– Vi har ett urstarkt koncept där våra fysiska Lagershoppar fungerar som servicecenter och dessutom som lagerhubbar som möjliggör riktigt snabba e-handelsleveranser till våra kunder. Vi har letat efter nya, mer ändamålsenliga lokaler under en längre tid i Stavanger. Nu är vi jätteglada att kunna berätta att vi under våren kommer att flytta in i två gånger så stora lokaler i köpcentret Tvedsentret på Forus i Stavanger. Våra nya lokaler är 2200 kvadratmeter. Där kommer vi nu att kunna ta ut NetOnNets koncept fullt ut och erbjuda kunderna i Stavanger ett bredare sortiment och därmed bättre service. Här får vi också en egen entré med parkering direkt utanför, något vi vet att kunderna i våra fysiska enheter uppskattar.

Peter Andersson delar Trygve Hilleslands budskap om önskemål om fler lokaler:

NetOnNet satsar stort i Norge– För att vidareutveckla vårt omnikanalkoncept letar vi nu efter riktigt bra lokaler på mellan 2000 och 3000 kvadratmeter i bland annat Bergen och Trondheim. Med det sagt måste vi hitta rätt lokal, på rätt plats och med rätt förutsättningar, säger Peter Andersson.

Och NetOnNet satsar också i Sverige. Snart öppnar bolaget ytterligare en Lagershop i Trollhättan samtidigt som företaget fortsätter leta efter fler lokaler i ett antal svenska städer där det ännu inte finns någon fysisk Lagershop.

– Det är riktigt bra fart och det händer enormt mycket i hela verksamheten, så idag firar vi med både norsk och svensk flagga, avslutar Trygve Hillesland, vd NetOnNet Norge.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00