Orange Cyberdefense blir idag en del av Microsoft Intelligent Security Association (MISA)
Hem SÄKERHET Orange Cyberdefense blir idag en del av Microsoft Intelligent Security Association (MISA)

Orange Cyberdefense blir idag en del av Microsoft Intelligent Security Association (MISA)

Publicerat av: Redaktionen

Orange Cyberdefense, en europeisk ledare inom cybersäkerhetstjänster, meddelar idag att företaget blir en del av Microsoft Intelligent Security Association (MISA), ett ekosystem av oberoende programvaruleverantörer och leverantörer av managerade säkerhetstjänster som har integrerat sina lösningar för att stärka ett försvar mot allt fler uppkomna hot.

Detta samarbete kommer att göra det ännu enklare för kunder att övervaka sina moln- och hybridmiljöer på ett bra sätt och stoppa hot innan de orsakar skada.

Tack vare Orange Cyberdefense Managed Threat Detection-tjänst, som baseras på Microsoft Sentinel, och som kompletteras med hotintelligens, får företag bättre överblick över hela verksamheten. Detta gör att de kan minimera risken att drabbas av cyberhot.

Orange Cyberdefenses unika hotintelligens med över 500 privata och publika källor inkluderar mer än Indicators of Compromise. Den innehåller aggregerad data och insikter från Orange Cyberdefense globala SOC-team, pentest-team och teamen för övervakning av digitala risker. Verksamheter kan därmed dra nytta av, att trycket från allt mer sofistikerade attacker och säkerhetsvarningar minskar, vilket gör att de kan investera sina resurser där de gör störst nytta.

Laurent Célérier, Executive Vice-President Technology & Marketing, Orange Cyberdefense säger:

Orange Cyberdefense blir idag en del av Microsoft Intelligent Security Association (MISA)“Vi är mycket stolta över att gå med i MISA och arbeta tillsammans med Microsoft och andra nyckelspelare i cybersäkerhetsbranschen. Verksamheter kommer att dra nytta av delad hotintelligens, förbättrat proaktivt skydd och snabbare respons. Orange Cyberdefense intelligensledda säkerhetsstrategi och omfattande driftverksamhet gör att vi kan hjälpa till att skydda våra kunder på ett effektivt sätt, var de än befinner sig. Vårt samarbete med Microsoft främjar vårt uppdrag att bygga ett säkrare digitalt samhälle.

Parri Munsell, Managing Director, Security Partner Marketing, Microsoft, fortsätter:

“Jag är glad över att Orange Cyberdefense ansluter sig som partner i Microsoft Intelligent Security Association (MISA),” säger Parri Munsell, Managing Director, Security Partner Marketing, Microsoft. ”Genom att inkludera våra strategiska Managed Security Services Providers (MSSP:er) i MISA, hjälper vi till att möjliggöra ytterligare samarbete mellan ledare inom cybersäkerhetsbranschen för att skydda och supportera våra gemensamma kunder.”

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00