Orbit One går mot rekord och spränger miljardvallen
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Orbit One går mot rekordår och spränger miljardvallen

Orbit One går mot rekordår och spränger miljardvallen

Publicerat av: Redaktionen

Den svenska kontraktstillverkaren av elektronik och elektromekanik Orbit One passerade i början av november en miljard i försäljning vilket motsvarar en ökning med mer än 25 procent jämfört med samma period förra året.

– Det innebär att vi redan nu, med drygt en månad kvar av året, kan se att vi att vi går mot ett rekordår i försäljning samtidigt som vi kan glädjas över välfyllda orderböcker in under 2023, berättar Mattias Lindhe, President & Chief Executive Officer Orbit One Group.

Orbit One går mot rekord och spränger miljardvallen

Orbit One går mot rekord och spränger miljardvallen

– Vi har under en lång tid upplevt en ökande efterfrågan på våra tjänster. Rätt typ av tjänster, hög grad av digitalisering och ledande teknik tillsammans med Sveriges bästa Leanarbete och vår effektivitet gör att vi kan konkurrera med lågkostnadsländer. Tillverkningen kommer dessutom närmare kunden vilket efterfrågas alltmer och är oerhört viktigt vid utveckling av komplexa produkter. Vi har dessutom en mycket stark supply chain med god förmåga att förse våra kunder med komponenter, trots de störningar som präglat komponentmarknaden, fortsätter Mattias Lindhe.

– Trots det globalt osäkra läget inom politik- och ekonomi ser vi mycket ljust på nästa år. Vi går in i det nya året med en agil organisation som har både förmåga att planera, och vid behov, snabbt omplanera för att möta nya förutsättningar i en föränderlig värld, avslutar Mattias Lindhe, President & Chief Executive Officer Orbit One Group.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00