Palo Alto Networks lanserar ny AI-baserad plattform
Hem SÄKERHET Palo Alto Networks lanserar ny AI-baserad plattform

Palo Alto Networks lanserar ny AI-baserad plattform

Publicerat av: Redaktionen

Strata Cloud Manager från Palo Alto Networks är branschens första AI-drivna plattform för att hantera cybersäkerhet enligt Zero Trust.

Palo Alto Networks lanserar Strata Cloud Manager, en ny plattform för drift och administration av säkerheten i nätverk som kombinerar AI med Zero Trust-principen för säkerhet.

Med stöd av över 4 400 maskininlärningsmodeller blir det möjligt att förebygga störningar och avbrott vid varje tänkbar angreppspunkt.

Exempel på möjligheterna med Strata Cloud Manager:

  • Palo Alto Networks lanserar ny AI-baserad plattformSäkerställ kontinuerlig nätverksdrift: Genom proaktiv analys hjälper Strata Cloud Manager till att förutse flaskhalsar och bedöma infrastrukturens status upp till sju dagar i förväg, vilket gör det möjligt för säkerhetsteam att effektivt förhindra driftstörningar.
  • Förstärkt nätverkssäkerhet med branschledande lösningar som utnyttjar AI-driven analys och realtidsdata.
  • Effektivare daglig drift. Med AI övervakad konfiguration och säkerhetsregler som omfattar alla slags säkerhetslösningar, inklusive molnbaserad SASE-teknik, hårdvaru- och mjukvarubrandväggar, skapas ett heltäckande skydd till lägre kostnad.

Palo Alto Networks släpper samtidigt fem nya brandväggar. Bland dessa nyheter märks PA-7500 med branschledande prestanda för de mest krävande tillämpningarna, PA-415-5G som är speciellt utvecklad för 5G-nätverk samt PA-450R, en robust lösning anpassad till utsatta miljöer och industriellt bruk.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00