Skydd mot mobbning, kidnappning och andra hot i ​BullGuard Internet Security
Hem SÄKERHET Skydd mot mobbning, kidnappning och andra hot i ​BullGuard Internet Security

Skydd mot mobbning, kidnappning och andra hot i ​BullGuard Internet Security

Publicerat av: Redaktionen

BullGuard, en global leverantör av antivirus och mobila säkerhetslösningar för konsumentmarknaden, lanserar nästa generations Internet Security. Säkerhetslösningen har utvecklats för att göra datorn snabbare och säkrare på ett enkelt sätt. Den skyddar även mot det snabbt växande hotet Ransomware, där brottslingar “kidnappar” datorn och låser innehållet för att sedan kräva en lösensumma.ium4bsd6syv92gzqlozj

Nyheter och uppdateringar i korthet

  • Dropbox-kompatibel krypterad säkerhetskopiering
  • Avancerad detektering av fildubletter för att frigöra diskutrymme
  • Nya Cleanup Helper gör det lättare att snabbt och säkert frigöra diskutrymme
  • Nya Boot Manager gör uppstarten av datorn snabbare genom att kontrollera vad som startas
  • Förbättrade funktioner för att skydda mot hot från Internet
  • Utökad föräldrakontroll för att skydda barn mot mobbning och andra hot
  • Windows 10-certifierad med smidig integration

Dropbox-kompatibel säkerhetskopiering och kryptering
BullGuards säkerhetslösning är en av få som erbjuder 5 gigabyte lagring som extra backup för att skydda filer. Detta inkluderar mjukvarubaserad krypterad kopiering för Dropbox-konton. Filer och mappar kan enkelt skyddas utan att man behöver flytta dem till en specifik mapp – detta kan göras schemalagt eller vid behov.

Okrypterade filer är synliga i Dropbox som vanliga filer och är tillgängliga från vilken enhet eller webbläsare som helst. Vid fullständig synkronisering ser man i realtid de ändringar som gjorts i filer och mappar.

Förbättrad optimering
BullGuard Internet Security stärker prestandan ordentligt och gör det enklare att optimera användarens PC. Nya verktyg inkluderar upptäckt av fildubbletter för att enklare hitta och identifiera oönskade filer som tar upp diskutrymme. Verktyget Cleanup Helper rekommenderar aktivt vilka filer man bör ta bort och ger användaren en översikt över olika filkategorier, så man får en tydligare bild av vad som finns på datorn.

Verktyget Boot Manager ger en översikt över de applikationer som startas automatiskt då datorn slås på. Användare kan se både tvingande och valbara processer och applikationer för att optimera påslagningsprocessen. Detta gör det snabbare att starta datorn samtidigt som det frigör minnes- och processor-användningen för en snabbare och smidigare PC.

Kraftfullare antivirus
BullGuard Internet Security använder en avancerad teknik som gett produkten högsta betyg i fristående tester, både när det gäller att upptäcka och oskadliggöra virus eller liknande hot, men även när det gäller skydd mot potentiellt farligt beteende. Trots det mycket säkra skyddet har BullGuard lyckats minska kapacitetsbehovet från datorn vilket gör att datorn inte blir långsammare. Bland hoten som upptäcks finns även detektering skadliga webbadresser och körbara bildfiler.

Dessutom har lösningen en förbättrad upptäckt av skadlig kod i samband med uppstart av datorn för att motverka rootkit-attacker, och den skyddar även mot de allt mer förekommande PC-attackerna via ransomware.

Flexibel föräldrakontroll
BullGuards föräldrakontroll har stärkts med förbättrade och mer djupgående säkerhetsrapporter, så att föräldrar alltid kan ligga ett steg före sina barn. En mer djupgående översikt över barnets aktiviteter ger mer detaljerad information om exempelvis vilka nya Windowsprofiler som skapats, och föräldrar kan välja att få meddelanden när tids- och programbegränsningar överskrids.

– De förbättringar vi har gjort speglar den respons vi samlat in från användarna av tidigare versioner samt våra egna analyser av hur hoten mot datorerna förändras över tid och hur datorerna används. Den nya versionen kombinerar ett av marknadens bästa skydd mot virus-hot, intrång i dator och olika former av bluffar med verktyg som gör att vem som helst utan tekniska kunskaper kan göra datorn snabbare och säkerhetskopiera bilder, filmer och annat, säger Alexandra Olausson, Nordenchef på Bullguard. 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00