cebit-logo-klein_content_image_position_right_left-e1454453482289
Hem NYHETER CeBIT 14-18 mars 2016 – Gratis inträde för dig som är läsare hos IT-Kanalen

CeBIT 14-18 mars 2016 – Gratis inträde för dig som är läsare hos IT-Kanalen

Publicerat av: Redaktionen

Vi har nu det stora nöjet att kunna erbjuda dig gratis inträde till CeBIT, världens ledande mässa för IT-branschen i Hannover den 14-18 mars 2016

CeBIT är världens ledande mässa för allt som rör framtidens IT-lösningar och digitalisering av produkter och tjänster. GRATISMässan ger en fullständig översikt över digitaliseringens möjligheter och utmaningar genom att belysa högaktuella teman så som Internet of Things, Big Data, Mobile, Cloud, Security och Social Business. CeBIT lägger stor vikt vid teman rörande startup-företag och erbjuder en perfekt plattform för att knyta nya kontakter.

  • Genom ett samarbete med Trade Fair Agency AB, CeBITs Sverigerepresentant, kan vi på IT-Kanalen erbjuda dig som läsare gratis entrékort till mässan.
  • Värdet av entrékortet uppgår till cirka 600 kr och gäller för alla dagar. Mässan går måndag-fredag.

För att beställa entrékort klicka här :

http://www.cebit.de/en/register-plan/for-exhibitors/services-contact/tickets-invitation-services/cebit-logo/

Vid frågor eller funderingar gällande CeBIT kan du kontakta Trade Fair Agency på info@tradefairagency.se eller 070 306 28 14.

Läs mer om CeBIT 2016 på, http://www.cebit.de/home 

Välkomna!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00