Telenor Connexion visar “IoT made easy” för tillverkare på Hannover Messe 2019
Hem Nyheter Telenor Connexion visar ”IoT made easy” för tillverkare på Hannover Messe 2019

Telenor Connexion visar ”IoT made easy” för tillverkare på Hannover Messe 2019

Publicerat av: Redaktionen

Globala IoT-leverantören Telenor Connexion kommer att finnas med på Hannover Messe 2019 (Monter E55 i Hall 6).

Telenor Connexion visar “IoT made easy” för tillverkare på Hannover Messe 2019Presentationer av kundlösningar kommer att visa hur tillverkare och industriella integratörer snabbt och lönsamt kan implementera IoT-lösningar. Ett antal av våra samarbetspartners och kunder kommer också att ge råd kring konnektivitet i den fjärde industriella revolutionen.

Hannover Messe är världens ledande mässa för industriteknik och pågår mellan den 1-5 april. Telenor Connexion kommer att delta på mässan och visa hur tillverkare enkelt kan skapa lönsamhet med uppkopplade produkter. Demonstrationer och presentationer under veckan kommer att visa hur uppkopplade produkter har gjort det möjligt för ledande tillverkare att minska kostnaderna för underhåll och garantier, effektivisera verksamheten samt förbättra upptid och kundservice.

IoT är intressant för alla företag – inte bara digitala pionjärer

Industriella pionjärer är i fokus vid årets mässa i Hannover med ett antal evenemang och föredrag som handlar om vad som krävs för att lyckas under den fjärde industriella revolutionen och därefter. Telenor Connexion har nära 20 års erfarenhet av mobil maskin-till-maskin-kommunikation (M2M), och har arbetat med ett antal ledande tillverkare för att distribuera ut ett stort antal uppkopplade produkter runt om i världen.

Tidigare var storskalig IoT ett komplext projekt som endast ett fåtal innovativa företag kunde hantera. Men IoT är inte bara till för digitala pionjärer längre! Det är det budskap som Telenor Connexion-teamet kommer att förmedla under mässan i Hannover.

Nu är kostnaderna för sensorer, kommunikationsteknik och datahantering lägre och det går att skräddarsy IoT-plattformar och applikationer för alla typer av företag – oavsett storlek. Telenor Connexion hoppas kunna hjälpa tillverkarna att utnyttja denna trend och se värdet i uppkopplade produkter.

”Plug-and-play IoT-lösningar är tillgängliga för ett allt större antal företag”, säger Mats Lundquist, VD för Telenor Connexion. ”Tidigare krävdes mycket tid, kapital och tekniskt kunnande för att utveckla en IoT-lösning, men idag kan vi hjälpa våra kunder att minska komplexiteten och snabbt utveckla IoT-lösningar som skapar värde.”

Under veckan kommer ett antal kunder och samarbetspartners ha presentationer i Telenor Connexions monter för att visa hur de använder mobil konnektivitet för att erbjuda bättre tjänster. Vi kommer att publicera ett detaljerat schema för dessa presentationer när vi närmar oss tidpunkten för mässan.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>