Hem PRODUKT NYHETERMOBILERHUAWEI ​Boråsföretag vinnare av Gulddraken vid Huawei Nordic Partner Summit Horizon

​Boråsföretag vinnare av Gulddraken vid Huawei Nordic Partner Summit Horizon

Publicerat av: Redaktionen

Vid årets upplaga av Huawei Nordic Partner Summit Horizon prisades 10 värdiga vinnare i 6 kategorier och fick motta priset Gulddraken för bästa partnersamarbeten med Huawei.

​Boråsföretag vinnare av Gulddraken vid Huawei Nordic Partner Summit Horizon 3Vinnare i kategorin Nordic Distributor of the year var Boråsföretaget Pedab. Heldagskonferensen hölls på Grand Hôtel i Stockholm och bjöd på föreläsningar och produktlanseringar i den absoluta framkanten av utvecklingen inom telekommunikation.

– Vi vill gratulera alla vinnarna av årets Gulddrakar! De har på alla sätt gjort sig förtjänta av utmärkelsen genom att utmärka sig som partners till oss.

– Vi ser fram emot att fortsätta fördjupa vår starka modell för partnersamarbete som skapar en stark värdekedja ända ut till slutkunderna och användarna av vår utrusning och våra tjänster, säger Joakim Arbhede, Nordic Channel Director Huawei Enterprise.

Priset Gulddraken delas ut till de företag som under året har stärkt sitt partnersamarbete med Huawei Enterprise och visat på mervärde även för slutkunderna. Priset delas ut i sex kategorier: Nordic Distributor of the Year, Nordic Innovation Solution Partner of the Year, Nordic Partner of the Year, Networking Partner of the Year, Data Center Partner of the Year, Service Capability Partner of the Year.I år delas Gulddraken ut till 10 vinnare då den sista kategorien har 5 pristagare.

Priset delades ut vid den middag som avslutade Huawei Nordic Partner Summit Horizon 2020 som hölls på Grand Hôtel i Stockholm under tisdagen. Horizon är en årlig konferens som samlar företagspartners till Huawei Enterprise.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00