Hem NYHETER ​Internationell konferens om 3D-printing flyttas till 2021

​Internationell konferens om 3D-printing flyttas till 2021

Publicerat av: Redaktionen

Den europeiska konferensen om 3D-printing som skulle ha ägt rum i Örebro och Karlskoga den 16-17 juni i år kommer med anledning av corona-pandemin att skjutas fram till juni 2021.

​Internationell konferens om 3D-printing flyttas till 2021 3Det är Region Örebro län och Alfred Nobel Science Park som tillsammans med universitetet i Bologna står bakom konferensen, som arrangeras inom ramarna för Vanguard-initiativet. Vanguard-initiativet är en EU-satsning som syftar till att främja den europeiska industrins internationella konkurrenskraft genom samarbeten mellan europeiska regioner inom olika områden, som till exempel 3D-printing.

Förra året hölls en liknande konferens i Bologna, Italien. Då fanns talare från bland annat Holland, Slovenien, Frankrike och Sverige på programmet.

När konferensen nu skulle äga rum Örebro län stod besök på såväl Alfred Nobel Science Park som hos företagen Lasertech och AMEXCI i Karlskoga på programmet. Det planerades också en workshop om de senaste nyheterna och trenderna inom 3D-printing, med fokus på 3D-printing i olika material inom tillverkningsindustrin.

Med anledning av corona-pandemin och de restriktioner för resor och större möten som gäller just nu är det dock inte är möjligt att genomföra konferensen redan nu i juni. I stället skjuts konferensen fram till juni 2021. Vi återkommer med mer information om detta i framtiden.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00