5 fördelar med digital tidsrapportering på företaget
Hem NYHETER 5 fördelar med digital tidsrapportering på företaget

5 fördelar med digital tidsrapportering på företaget

Publicerat av: Redaktionen

Digitala tidsrapportering är en av de mest användbara verktygen som företag kan implementera.

Med QBIS enkel tidrapportering finns flera fördelar och det hjälper dig att hålla koll på vart timmarna tar vägen.

Detta kan skapa värdefull information för dig som arbetsgivare och förbättra produktiviteten hos dina anställda. Här är några fördelar med digital tidsrapportering:

1. Transparensen det skapar i företaget

Transparensen som skapas i företaget är en viktig del av att uppnå effektivitet och prestanda. Genom att öka insikten om hur mycket tid olika arbetsuppgifter tar kan man identifiera problem och dra nytta av de lösningar som finns. Det ger ledningen möjlighet att ta bättre beslut och prioritera rätt arbetsuppgifter på rätt sätt. Dessutom ger det dem möjlighet till större anpassningsförmåga, vilket kan hjälpa till att minska risker och producera bättre resultat.

2. Det ger dig underlag till bättre fakturering

Att veta hur lång tid saker och ting tar går hand i hand med faktureringen i företaget. Genom att föra statistik över tidrapportering projekt med olika arbetsuppgifter kan du se hur lång tid det tar att slutföra dem. Det ger dig underlag för bättre fakturering och ger dig en chans att göra mer välgrundade beslut om prissättning och tidsplaner. Många företag räknar med färre timmar än det faktiskt tar att slutföra ett jobb, vilket kan leda till att de inte får betalt för hela arbetet. Genom att kunna se hur mycket tid det tar att slutföra olika jobb kan du sätta realistiska priser och tidsplaner som ger dig ett rättvist resultat.

3. Underlaget du får från tidrapporteringen kan användas vid utvecklingssamtal eller lönesamtal

Tidrapporteringen är ett viktigt verktyg för att hålla koll på arbetstiderna och se till att alla uppgifter blir utförda. Det ger en tydlig bild av hur mycket tid som har lagts ner på olika projekt, vilket kan användas vid utvecklingssamtal eller lönesamtal. Genom att analysera tidrapporteringen kan man identifiera mönster i arbetstiden och se om det finns några problem som behöver lösas. Man kan också jämföra med andra anställda för att se om de presterar lika bra som de andra. Tidrapporteringen är ett effektivt sätt att hantera tidsfrågor, och det ger ledningen en god insyn i hur produktiviteten ser ut.

4. Man får tydlig struktur i sitt arbetet

Genom att använda tidsrapportering får man en tydlig struktur i sitt arbete. Man kan se vilka uppgifter man har tagit på sig, hur lång tid man har spenderat på dem och även jämföra mellan olika tidrapporteringar för att se vad som tar mest tid. Man kan även använda tidsrapporteringen för att planera framtida arbetsuppgifter och hålla koll på utfört arbete.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00