Hem Säkerhet Acronis köper upp DeviceLock och utökar sin växande cyberskyddsportfölj med DLP (skydd mot dataläckage) och enhetskontroll

Acronis köper upp DeviceLock och utökar sin växande cyberskyddsportfölj med DLP (skydd mot dataläckage) och enhetskontroll

Publicerat av: Redaktionen

Acronis utökar sin portfölj med DeviceLocks ledande lösningar för enhetskontroll och skydd mot dataläckage.

Acronis köper upp DeviceLock och utökar sin växande cyberskyddsportfölj med DLP (skydd mot dataläckage) och enhetskontroll 3Acronis kommer med detta kunna ge företag ett ännu bättre cyberskydd

Acronis, en global ledare inom cyberskydd, meddelar idag uppköpet av DeviceLock, Inc., en ledande leverantör av skydd mot dataläckage och kontroll av enheter/portar för storföretag och myndigheter över hela världen. Enligt avtalet blir DeviceLock bli ett helägt dotterbolag till Acronis.

DeviceLock är en tydlig ledare inom DLP för endpoints och skyddar över 4 miljoner datorer i över 5 000 organisationer över hela världen.

DeviceLocks kundkrets spänner över många olika typer av organisationer som bank och finans, medicinteknik, läkemedel, myndigheter och försvar, tillverkningsindustri och återförsäljare.

DeviceLocks DLP är framtagen för att stoppa dataläckage vid källan, nästan två tredjedelar av alla allvarliga dataläckage orsakas av anställda, entreprenörer eller besökare, genom slarv eller med avsikt. DeviceLocks lösning ger topprankat skydd av värdefulla data via allvarliga interna hot. Uppköpet av dessa nya förmågor kommer att hjälpa Acronis med målet att kunna leverera cyberskydd i världsklass till alla företag.

Acronis kommer att integrera DeviceLocks teknik i Acronis Cyber Platform och göra nya tjänster tillgängliga via Acronis Cyber Cloud Solutions-portalen. Samtidigt kommer Acronis att fortsätta arbeta med nya versioner av DeviceLock DLP-komplexet samtidigt som man behåller fullständig teknisk support.

Med DeviceLocks DLP-paket kommer Acronis att kunna erbjuda en enkel och kostnadseffektiv lösning för sina kunder och partners som förhindrar dataläckage från företagens bärbara Windows- och Mac-datorer, stationära datorer samt virtuella Windows-sessioner och program. Därmed täcker man cyberskyddets fem vektorer: säkerhet, tillgänglighet, integritet, autenticitet och dataskydd (SAPAS) för alla data, program och system.

”Genom att utöka vår portfölj av produkter och tjänster för cyberskydd med DeviceLocks lösningar så kan vi ge våra kunder och partners en enkel väg att få oöverträffad DLP-funktionalitet på ett kostnadseffektivt sätt”, säger Serguei ”SB” Beloussov, Acronis grundare och CEO. ”Vi funderar på att ta fram nya lösningar, såväl genom egen utveckling som att köpa upp ytterligare ledande leverantörer för att kunna erbjuda ytterligare funktioner till vårt befintliga utbud. I en värld där IT-säkerheten ständigt förändras är vi fast beslutna att fortsätta med utveckling av våra lösningar så att de hela tiden svarar mot marknadens behov”.

Acronis ser värdet av att kunna erbjuda DeviceLocks tjänster till sina 50 000 partners i IT-kanalen så att MSPs och tjänsteleverantörer bättre kan hantera sina kunders behov av dataskydd. Acronis förmåga att svara upp mot installationskrav, oberoende av infrastruktur som plats, budget och användarsituation, ger den bästa kontrollen och flexibiliteten för cyberskydd med Acronis Cyber Protect. Acronis planerar att fortsätta utöka sina cyberskyddslösningar och lägga till de funktioner som partners och kunder önskar.

”Genom samgåendet med Acronis kan vi accelerera innovationstakten för produkter, expandera vår distributionskanal och utöka vår befintliga teknik till att svara mot kunders önskemål”, säger Ashot Oganesyan, DeviceLock CTO och grundare. ”Erfarenheterna från nästan ett kvarts sekel av arbete med enhetskontroll och skydd mot dataläckage gör att vi är säkra på att detta uppköp kommer att skydda miljontals nya användare och garantera säkra och tillförlitliga installationer av dataskydd över hela världen”.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>