Bildtext: Krister Olsson, Affärsområdeschef på Advania och Luc Raeskin, vd för App4mation
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREADVANIA Advania utökar sin satsning på industrisektorn – ingår samarbete med App4mation

Advania utökar sin satsning på industrisektorn – ingår samarbete med App4mation

Publicerat av: Redaktionen

Några av industrins främsta knäckfrågor är hur oväntade produktionsstopp kan minskas, pappersbaserade arbetsprocesser kan moderniseras och hur en tryggare arbetsmiljö kan skapas i fabriker.

Bildtext: Krister Olsson, Affärsområdeschef på Advania och Luc Raeskin, vd för App4mation

Bildtext: Krister Olsson, Affärsområdeschef på Advania och Luc Raeskin, vd för App4mation

Lösningen är digitalisering.

Advania har ingått partnerskap med App4mation för att hjälpa den nordiska industrin att effektivisera sin tillverkning.

Advania och det nederländska företaget App4mation har inlett ett samarbete för att tillsammans digitalisera den nordiska tillverkande industrin. För att modernisera industrin måste samarbetet mellan olika fabriker effektiviseras, likväl som själva produktionen. En fabriksbred IT-plattform, där all operativ data kan lagras, löser stora delar av utmaningarna.

“Att etablera sig på den nordiska marknaden var ett naturligt nästa steg för oss med tanke på den stora tillverkningsindustri som finns där. Tack vare partnerskapet med Advania så har vi nu en välkänd samarbetspartner i Norden med en stark bakgrund inom industri.”, berättar Luc Raeskin, vd App4mation.

App4mations produkt 4Industry är en digital plattform vars syfte är att öka produktionseffektiviteten, OEE, och skapa en tryggare arbetsmiljö i fabriker. Den modulära programvaran kan digitalisera pappersbaserade arbetsprocesser och ge en ökad kontroll. Detta bidrar till färre oväntade produktionsstopp och snabbare hantering av avvikelser samt incidenter.

”Med tjugo års erfarenhet av kunder inom industri har vi samlat på oss en gedigen kunskap inom detta område. Vi har utvecklat system för reservdelar och eftermarknad för Sveriges största industriföretag. Vi vill nu bredda vår satsning på industri och fokusera mer på själva tillverkningsprocessen och digitalisera fabriker.”, säger Krister Olsson, affärsområdeschef på Advania.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00