Grand opening - All Electric Society Park
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER All Electric Society Park – Grand Opening

All Electric Society Park – Grand Opening

Publicerat av: Redaktionen

Den 1:a september 2023 och efter ungefär ett års byggnation slår All Electric Society Park i Blomberg äntligen upp portarna.

I parken som sträcker sig över en yta på 7 800 m2 finns verkliga tillämpningar som visar hur förnybar energi kan genereras, omvandlas, lagras, distribueras och optimalt användas på en mängd olika sätt – och hur alla dessa områden hänger ihop.

All Electric Society Park drivs helt på el från förnybara källor, som vind och sol.
Moderna batterilagringssystem gör det möjligt att lagra överskottsenergi och göra den tillgänglig under till exempel mörka perioder.

Här demonstreras effektivt användning av förnybar energi på ett konkret sätt, till exempel inom området e-mobility.
Alla stationer i parken är ihopkopplade med varandra i intelligenta nätverk.
Det betyder att man alltid vet hur mycket energi som finns tillgänglig och var den behövs – för optimal energihushållning.

Grand opening - All Electric Society Park

All Electric Society Park på Phoenix Contact i Blomberg, Tyskland

Parken förverkligar därmed den stora visionen av All Electric Society i liten skala. Den visar hur sektorskoppling bidrar till ett optimalt flöde av förnybar energi och vilka tekniska möjligheter som idag redan bidrar till detta.

Förklaringen av det komplexa ämnet är medvetet utformat så att människor i alla åldrar, från dagisbarn till pensionärer, från teknikfans till lekmän, kan fördjupa sig i den spännande världen av förnybar energi utan några förkunskaper.

På så sätt kan All Electric Society integreras i ett kundbesök likväl som det kan tjäna som inspiration för allmänheten.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00