Arrow ECS nu distributör för hela HPE’s produktportfölj
Hem DISTRIBUTÖRARROW Arrow ECS nu distributör för hela HPE’s produktportfölj

Arrow ECS nu distributör för hela HPE’s produktportfölj

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] Från och med idag den 1 februari 2018 kommer Arrow ECS att distribuera hela HPE’s produktportfölj för att hjälpa HPE att utveckla partners med fokus på lösningar inom  IoT, Cloud, Intelligent Edge och Hybrida Datacenter.

Arrow ECS nu distributör för hela HPE’s produktportfölj 1

Göran Kimby, Business Unit Manager Arrow ECS

Just nu sker en stark digital transformation hos de flesta företagen. Arrow ECS har en produktportfölj som är väl rustad för att hjälpa återförsäljare och deras slutkunder i denna omställning. I och med distributionsavtalet med HPE så får Arrow ECS en mycket lämplig helhet för att stötta partnerns i sin slutkundsaffär.

Arrow ECS kommer att hjälpa HPE att skapa nya affärer inom områden som Internet of Things, Cloud och Säkerhet. I detta arbete kommer Arrow ECS att bland annat rekrytera nya partners till HPE i form av globala och lokala Systemintegratörer och Service Providers. I samverkan med Arrow ECS syskondivisioner Arrow Components och Arrow Intelligent Systems kommer Arrow också stötta HPE i att utveckla IoT-affärer i samarbete med lämpliga partners.

HPE’s strategi passar Arrow ECS strategi väl i synen att skapa bra systemlösningar baserat på öppenhet där flera leverantörer ihop med HPE’s produktportfölj skapar en optimal lösning för slutkundernas behov, avslutar Göran Kimby, Business Unit Manager Arrow ECS.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>