Hem NYHETER Arrow Electronics vinner NetApp EMEA 2020 Partner Excellence Award

Arrow Electronics vinner NetApp EMEA 2020 Partner Excellence Award

Publicerat av: Redaktionen

Den globala teknologileverantören Arrow Electronics har tilldelats NetApp Partner Excellence Award som EMEA Distributor of the Year 2020.

Arrow Electronics vinner NetApp EMEA 2020 Partner Excellence Award 3För första gången genomfördes programmet virtuellt, vilket gav välförtjänt erkännande till awardskandidaterna i tider där fysiska möten fortsätter att vara utmanande. Partner Excellence Awards utnämner årligen partners som utmärker sig när det gäller affärsresultat och som visat sig vara avgörande bidrag till NetApp Unified Partner Program i EMEA genom deras förmåga till innovation och servicekvalitet.

”Dessa utmärkelser handlar om att ge tillbaka till partners som – så många – var tvungna att gå igenom exceptionellt svåra månader och att erkänna de som mötte och bekämpade utmaningarna”, säger Kristian Kerr, vice vd för NetApps EMEA-partnerorganisation.

”Ett stort fokus för oss i år har varit investeringar och förenkling, vilket gör det så enkelt som möjligt för vårt kanalekosystem att lyckas med NetApps lösningar. Partners som Arrow visar vad som är möjligt som ett resultat. Med en ström av nyförvärv och lösningsuppdateringar som nyligen levererats, kan vi nu blicka mot framtiden – tillsammans. ”

Arrow fick utmärkelsen i kategorin Årets distributör tack vare sin förmåga att visa kraften i partnerskap, det har varit ett enastående år fyllt med många framgångar i regionen.

”Att vinna den här utmärkelsen, i mer än fem år i rad, är ett tydligt bevis på det fortsatta engagemanget och det hårda arbetet hos alla våra team och den anmärkningsvärda styrkan i vårt samarbete med NetApp och dess ledarskapsteam”, säger Alexis Brabant, vice vd för EMEA försäljning för Arrows affärsdatorlösningar. ”Vi fortsätter vår tydliga strategi för att arbeta mycket nära med hela ekosystemet av kanalpartnerns för att hjälpa dem att utveckla nya och större affärsmöjligheter ur NetApps enastående erbjudande. Vi ser fram emot mer samarbete under det kommande året.”

NetApps prisbelönta Unified Partner-program gör det möjligt för partners att få konkurrensfördelar, växa sin verksamhet och öka lönsamheten. Varje år hedrar Partner Excellence Awards de bästa av dem. Genom att utöka sin marginalmöjlighet och erbjuda bästa avkastning på sitt partnerskap med en ledande portfölj av hybrida molntjänster och datahanteringslösningar kan NetApp-partners hantera kundernas växande digitala transformationsutmaningar i alla miljöer, från lokalt till multicloud.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00