RADPOINT AB och Layer 8 IT-Services AB går samman
Hem Nyheter RADPOINT AB och Layer 8 IT-Services AB går samman

RADPOINT AB och Layer 8 IT-Services AB går samman

Publicerat av: Redaktionen

Layer 8 IT-Services ansluter sig till RADPOINT och bildar gemensamt den största fristående expert-leverantören inom IT-säkerhet, nätverk och smarta datacenters i Sverige.

RADPOINT AB och Layer 8 IT-Services AB går samman 2Sedan starten 2009, har RADPOINT fokuserat på omsorgsfullt utvalda ”next-generation”-lösningar inom IT-säkerhet och nätverk. Genom ett stort engagemang i att påvisa positiva skillnader för kunden, bestod och består, leverans av ledande innovationsteknologier införd och supporterad av experter med branschunik ”know how” och ”best practice”.

Företagets erbjudande och arbetssätt har resulterat i hundratals kundförtroenden från mellanstora och stora kunder i de flesta branscher. Lösningarna levereras som implementationer eller drifttjänster.

Layer 8 IT-Services startade ett år efter RADPOINT med ett brinnande engagemang i att utmana traditionell informationsteknologi inom nätverk, säkerhet, lagring och virtualisering. Målet var att hjälpa kunderna att bygga smartare och kostnadseffektivare datacenters, som dessutom var enklare att administrera och förvalta.

Precis på samma sätt som RADPOINT, utgick och utgår Layer 8 IT-Services ifrån utvalda innovationsteknologier med expertkunskap att införa lösningar som gör faktiska skillnader för kunden.

Layer 8 IT-Services har marknadens ledande tillverkare inom ”Software-defined Everything” i sin lösningsportfölj med imponerande referensinstallationer, där man bevisar kundvärde och sin starka leveransförmåga inom smarta datacenters.

”-Vi passar perfekt ihop, våra erbjudanden hänger verkligen samman och vi har dessutom samma engagemang i att leverera smartare IT-infrastruktur som gör skillnad på riktigt för kunden” säger Fredrik Hökegård, VD på RADPOINT. Fredrik avslutar ”-Smarta Datacenter blir ett nytt affärsområde i det nya RADPOINT. Totalt blir vi ett 40-tal medarbetare med nytt gemensamt huvudkontor i Stockholm med filialer i Göteborg, Jönköping, Linköping och Umeå”.

”-Tillsammans blir vi ett otroligt starkt team, vi har samma drivkrafter, laserfokus och brinner lika mycket för att leverera ”smarta” lösningar till våra kunder, vi är experter inom områden där vi ser enorma synergier” säger Johan Tungström, VD på Layer 8 IT-Services.”-När vi nu flyttar samman i helt nya toppmoderna lokaler samtidigt med sammangåendet så bäddar vi för en raketstart och vi känner oss övertygade om att våra kunder bara ser positiva synergier”, fortsätter Johan.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>