Arrow ECS utsågs till årets “Global distributör”
Hem LeverantörHewlett Packard Enterprise Arrow ECS utsågs till årets ”Global distributör”

Arrow ECS utsågs till årets ”Global distributör”

Publicerat av: Redaktionen

Arrow ECS, utsågs till Årets Distributör av Hewlett Packard Enterprise (HPE) Sverige vid HPE Global Partner Conference i Boston i förra veckan.

– ”Som hybrid moln leverantör fortsätter vi att omvandla kanal landskapet, det är Arrow och HPE unika position att leverera erbjudanden samt branschledande, go-to-market strategier som är en integrerad del av våra gemensamma och kunders framgång. Vi ser fram emot vårt fortsatta samarbete med HPE, med de senaste hybrid IT-lösningar till våra partners. IT-kanalen.se

Partners för enastående prestanda och prestationer som höjer standarden för Business Excellence och kundtillfredsställelse. Vinnarna valdes för deras utmärkta resultat och för att driva meningsfulla affärsresultat för kunderna.

”Arrow är hedrad att bli erkända som HPE 2016 global distributör”, säger Sean Kerins, VD för Arrow globala Enterprise Computing Solutions. Jag ser fram emot vårt fortsatta samarbete med HPE, och att få möjligheten att ge de senaste hybrid IT-lösningar till våra partners.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>