Arrow ECS utsågs till årets “Global distributör”

Arrow ECS, utsågs till Årets Distributör av Hewlett Packard Enterprise (HPE) Sverige vid HPE Global Partner Conference i Boston i förra veckan.

– “Som hybrid moln leverantör fortsätter vi att omvandla kanal landskapet, det är Arrow och HPE unika position att leverera erbjudanden samt branschledande, go-to-market strategier som är en integrerad del av våra gemensamma och kunders framgång. Vi ser fram emot vårt fortsatta samarbete med HPE, med de senaste hybrid IT-lösningar till våra partners. IT-kanalen.se

Partners för enastående prestanda och prestationer som höjer standarden för Business Excellence och kundtillfredsställelse. Vinnarna valdes för deras utmärkta resultat och för att driva meningsfulla affärsresultat för kunderna.

“Arrow är hedrad att bli erkända som HPE 2016 global distributör”, säger Sean Kerins, VD för Arrow globala Enterprise Computing Solutions. Jag ser fram emot vårt fortsatta samarbete med HPE, och att få möjligheten att ge de senaste hybrid IT-lösningar till våra partners.

 

 

 

Post Comment