Atea tar storslam på Dell EMCs årliga partnerkonferens
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREATEA Atea tar storslam på Dell EMCs årliga partnerkonferens

Atea tar storslam på Dell EMCs årliga partnerkonferens

Publicerat av: Redaktionen

Att Atea Sverige stod som vinnare i två Partner of the Year-kategorier under Dell EMCs årliga partnerkonferens i Aten innebar ännu ett bekräftande av ett lyckat långtgående samarbete mellan Dell EMC och Atea Sverige.

Atea tar storslam på Dell EMCs årliga partnerkonferens 1

Fr. v.: Anders Kalmerström, Partnerchef på Dell EMC, Christer Eklund, chef för nationella affärsenheter på Atea Sverige och Mats Löwnander, chef för Business Operation på Atea Sverige.

Atea Sverige har nu tagit hem två prestigefyllda utmärkelser på Dell EMCs årliga partnerkonferens: Regional Partner of the Year – Western Europe och Country Partner of the Year – Sverige, vilket innebär att man står som vinnande partner både i Sverige och i Västeuropa.

Dell EMCs partnerkonferens hölls i år i Greklands huvudstad Aten och samlade totalt 350 partners och distributörer under torsdagen för att uppmärksamma samarbetet med kanalpartners och för att understryka företagets positiva utveckling i regionen.

  • Vi är mycket glada över att uppmärksamma Atea Sverige som partner, både nationellt och i regionen genom dessa utmärkelser och jag vill personligen gratulera dem till ett fantastiskt arbete och tacka dem för ett fantastiskt samarbete. Dell EMCs årliga partnerevent är en uppvisning i det värde vi lägger i att utveckla våra relationer i partnerledet. De ger oss ett utmärkt tillfälle att dela kunskap och insikter med våra partners och distributörer vilket i sin tur gör det möjligt att bygga långsiktiga affärsrelationer som kommer båda parter till gagn, säger Henrik Thomsen, Senior Vice President, Western Europe på Dell EMC.

Nomineringstexten lyfter fram det faktum att Atea Sverige haft ett fantastiskt år som partner till Dell EMC, med ökad försäljning kvartal efter kvartal och ett utmärkt samarbete på alla nivåer, där Atea bättre än någon annan partner i Sverige och regionen skapat framgångsrika affärer och stärkt kundrelationerna med hjälp av Dell EMCs unika bredd av produkter och tjänster.

  • Vi på Atea är stolta över att fått utmärkelserna av Dell EMC. Vår vision, att bygga Sverige med it, är inte möjlig utan stabila och långsiktiga samarbeten med våra partners. Dell EMC är ett tydligt bevis på hur framgångsrikt det kan bli när man jobbar tillsammans, säger Christer Eklund, Director Hardware, Software & Product Services.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00