Hem NYHETER Bambuser stärker ledningen med Pontus Hymér som ny CTO

Bambuser stärker ledningen med Pontus Hymér som ny CTO

Publicerat av: Redaktionen

Bambuser har rekryterat Pontus Hymér som Chief Technology Officer (CTO).

Bambuser stärker ledningen med Pontus Hymér som ny CTO 2

Pontus Hymér

Pontus tillträder sin tjänst den 2 juni 2020. Rekryteringen stärker bolagets kapacitet att skala tekniken inför nästa tillväxtfas.

Pontus Hymér har 20 års erfarenhet av ledning och utveckling inom teknikindustrin med fokus på snabbväxande tillväxtbranscher som sökmotorer, onlinedejting och onlinespel. Han kommer närmast från William Hill, tidigare Mr Green, där han under de senaste åren haft flertalet ledande befattningar, bland annat som teknisk utvecklingschef.

Pontus var med och utvecklade bolaget under den kraftiga tillväxtresa Mr Green hade som ett börsnoterat bolag som till slut resulterade i att bolaget förvärvades 2019 av William Hill PLC, detta i en föränderlig och komplicerad bransch. Dessförinnan var Pontus verksam inom IT-konsultbranschen, en handfull startups och spelbolaget Betsson.

– Vi välkomnar Pontus med stor glädje. Hans breda erfarenhet av att skala tekniska organisationer och bygga företagsstrategi kommer att bli mycket värdefullt för Bambusers nästa fas, säger Maryam Ghahremani, vd på Bambuser.

Pontus Hymér tillträder sin tjänst den 2 juni 2020 och kommer att ingå i Bambusers ledningsgrupp.

Martin Storsjö, bolagets nuvarande CTO, tillika medgrundare kommer att tillträda en ny roll där han ansvarar för förbättringsarbetet och uppskalningen av bolagets kärnteknologi.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00