CBK är nu officiellt “Gulddistributör” för Yealink
Hem TEKNIK CBK är nu officiellt ”Gulddistributör” för Yealink

CBK är nu officiellt ”Gulddistributör” för Yealink

Publicerat av: Redaktionen

CBK är stolta över att meddela att vi har tilldelats titeln ’Gulddistributör för 2023’ från Yealink, som ett erkännande för vårt enastående engagemang och bidrag till deras framgång i Norden.

Vi uppskattar mycket detta erkännande och ser fram emot att fortsätta bidra till Yealinks tillväxt under de kommande åren.

Våra dedikerade interna resurser på teknisk support, produkt- & lösningsförsäljning och marknadsföring, i kombination med ett mycket nära samarbete med motsvarande avdelningar på Yealinks huvudkontor, gör att vi kan stötta våra kunder på bästa möjliga sätt i deras strävan att bli mer konkurrenskraftiga inom den snabbt växande VoIP-marknaden.

Kort om Yealink

CBK är nu officiellt “Gulddistributör” för Yealink

CBK har tilldelats titeln ”Gulddistributör för 2023” av Yealink

Yealink är en global, ledande leverantör av lösningar för samarbete och kommunikation, specialiserad på videokonferenser, röstkommunikation och samarbete. Företaget är dedikerat till att hjälpa alla individer och organisationer att ta till sig kraften i ”Enkelt samarbete och hög produktivitet”.

De rankas #1 i global marknadsandel för IP-telefoner och är en av de fem bästa på videokonferensmarknaden.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00