CONVENDUM inleder samarbete med EF
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER CONVENDUM inleder nu samarbete med EF

CONVENDUM inleder nu samarbete med EF

Publicerat av: Redaktionen

Under 2024 inleder CONVENDUM ett samarbete med ett av världens största utbildningsföretag EF som möjliggör för kunskapsutbyte och näringsliv att gå hand i hand.

Genom samarbetet erbjuder CONVENDUM sina medlemsföretag att under 8 veckor ta emot en amerikansk utbytesstudent som ingår i EFs Gap Year program.

CONVENDUM inleder samarbete med EF— Vi är glada över att samarbeta med EF för att främja internationellt kunskapsutbyte. Att ta emot en utbytesstudent ger våra medlemsföretag, från små till medelstora och stora företag, möjlighet till att hitta ny och efterfrågad kompetens.

-Tillsammans utvecklar vi världen genom lärande och möjliggör framgång för våra medlemmar, säger Oscar Limbäck, COO hos CONVENDUM.

Stina Lundell, Business Development Manager hos EF menar att det finns flera fördelar med internationalisering och att låta en utbytesstudent praktisera sin kompetens ute i verkligheten hos företag. Samarbetet gynnar även företaget som både får extra resurser, oförglömlig erfarenhet och ett kulturellt utbyte.

— Förutom ett par händer till vilande projekt får CONVENDUMs medlemmar chansen att få lära känna en nyfiken och entusiastisk student med ett annorlunda perspektiv och att låta någon öva sig i ledarskap, entreprenörskap och för hela teamet att öva sina språkkunskaper, säger Stina Lundell hos EF.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00