Dell presenterar nu världens kraftfullaste och tunnaste 14-tums arbetsstation
Hem NYHETERMOBILITET Dell presenterar nu världens kraftfullaste och tunnaste 14-tums arbetsstation

Dell presenterar nu världens kraftfullaste och tunnaste 14-tums arbetsstation

Publicerat av: Redaktionen

I samband med att Precision-serien firar 25års-jubileum, presenterar Dell Technologies nu Precision 5470 mobile workstation, som är världens kraftfullaste och tunnaste 14-tums arbetsstation.

Den levererar prestanda på en nivå som tidigare bara funnits i större datorer.

Nya Precision 5470 kommer med 12:e generationens Intel Core-processor och 64GB DDR minne med upp till 4TB lagring och upp till NVIDIA RTX A1000 grafikkort. För att hantera den värmeutveckling som kommer från den höga prestandan i ett litet format, har Dell utvecklat ett innovativt system som leder bort värme i ett kompakt utrymme. Den levereras också med Dells patenterade Dual Oppposite Outlet fläktteknik som hjälper systemet att arbeta så snabbt som krävs för komplexa arbetsflöden och en arkitektur som förbättrar utflödet av varm luft, för att skapa optimal systemprestanda.

Precision 5470 kommer med en edge-to-edge 14-tums Infinity Edge-skärm för att ge bra översikt i ett kompakt format. Skärmen kommer också med ComfortView Plus, som är ett hårdvarubaserat blåljusfilter som inte drar resurser eller påverkar färgåtergivningen på skärmen.

Upptäcker smygtittare och flera nätverk

Dell presenterar nu världens kraftfullaste och tunnaste 14-tums arbetsstationDen bärbara datorn kommer också med Wi-Fi 6E anslutning och Dell Optimizer for Precision-mjukvara, som med AI lär sig ditt arbetssätt och följer dina behov och ständigt optimerar prestanda, batteritid, ljudinställningar och integritet. Bland de intelligenta funktionerna finns också:

  • Nya intelligenta integritetsfunktioner som dimmar skärmen när du tittar bort och döljer känslig information om nån betraktare i bakgrunden upptäcks
  • Världens första multinätverksanslutning, vilket gör det möjligt att använda flera nätverk samtidigt och korta tider för dataöverföring.

Den nya bärbara datorn har också en stor pekplatta och ett Pro-tangentbord med möjlighet till fingeravtrycksläsare. Det är också möjligt att få touch-skärm som kan användas med penna. Själva datorchassit är gjort av aluminium med en greppvänlig finish. Datorn levereras i en förpackning som består av 100 procent återvunnet eller återvinningsbart material.

Dell lanserar samtidigt företagets tunnaste och smalaste 15-tums och 17-tums mobila arbetsstationer, Precision 5570 och 5770.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00