Dstny uppnår trippel ISO-Certifiering
Hem DISTRIBUTÖRTECH DATA Dstny Sverige uppnår trippel ISO-Certifiering

Dstny Sverige uppnår trippel ISO-Certifiering

Publicerat av: Redaktionen

Tech- och telekombolaget Dstny Sverige har erhållit tre ISO-certifieringar från International Organization for Standardization (ISO).

Bolaget ser fram emot att fortsätta leverera kvalitet och innovation samtidigt som man upprätthåller höga standarder för hållbarhet och effektivitet.

För Dstny Sverige representerar dessa certifieringar en betydande kvalitetsstämpel och ett bevis på att företaget har uppfyllt de krav som krävs för att säkerställa högsta standarder inom kvalitet och ledningssystem.

– Att uppnå dessa ISO-certifieringar är ett kvitto på vår strävan efter kvalitet och professionalism. Ett naturligt steg i Dstny Sveriges resa för att vara kompatibla och standardisera arbetssätt för våra kunder, säger Claes Lindholm, Managing Director Dstny SE.

Dstny uppnår trippel ISO-CertifieringDstny Sveriges process för att uppnå de tre ISO-certifieringarna, kvalitetsstyrning (ISO 9001), miljöledning (ISO 14001) och informationssäkerhet (ISO 27001) har varit en välplanerad satsning. En rad åtgärder har implementerats och dokumenterats för att säkerställa fullständig överensstämmelse med ISO-standarderna. Detta inkluderar att bygga upp ett gemensamt ledningssystem, införa strikta rutiner och policys samt genomföra planering, implementering, och regelbundna revisioner och certifieringar.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00