SR Technics i samarbete med HCLTech för att digitalt transformera affärsverksamheten
Hem DISTRIBUTÖRTECH DATA SR Technics i samarbete med HCLTech för att digitalt transformera affärsverksamheten

SR Technics i samarbete med HCLTech för att digitalt transformera affärsverksamheten

Publicerat av: Redaktionen

SR Technics, en global MRO-tjänsteleverantör inom den civila flygindustrin, ska börja nyttja HCLTechs iMRO-lösning och SAP S/4HANA.

HCLTech, ett globalt teknikföretag, tillkännagav idag att det tecknat ett flerårigt kontrakt med SR Technics, en ledande leverantör av underhåll, reparation och översyn (Maintenance, Repair and Overhaul, MRO) inom civil flygindustri.

Genom det nya samarbetet ska HCLTech bidra till att digitalt transformera ST Technics verksamhet.

Med huvudkontor i Zürich, Schweiz, arbetar SR Technics med ett omfattande närverk av partner och kontor för affärsutveckling i Europa, Amerika, Asien och Mellanöstern. Företagets MRO-erbjudande är heltäckande för flygplansmotorer, flygplan och komponenter, och erbjuder idag teknisk support till över 500 kunder över hela världen.

HCLTech ska implementera en ny greenfield SAP S/4HANA-miljö hos Microsoft Azure, med hjälp av RISE och SAP. Att flytta till en smidig molnbaserad ERP-plattform kommer att göra det möjligt för SR Technics att omvandla och förenkla sin affärsverksamhet, vilket gör det möjligt att modernisera applikationsstacken och optimera driftkostnaderna för IT.

För att utöka sin SAP S/4HANA-distribution och framtida verksamhet kommer SR Technics att implementera iMRO, HCLTechs MRO-industritillägg för SAP. Tillägget iMRO är en smart och mycket differentierad mjukvarulösning för underhåll, som syftar till att förbättra övergripande synlighet och operativ effektivitet. Det används för närvarande av mer än 50 kunder globalt och SR Technics är den första att använda SAP S/4HANA med RISE och SAP ihop.

SR Technics i samarbete med HCLTech för att digitalt transformera affärsverksamheten– Vår övergång till SAP S/4HANA och antagandet av iMRO är den tekniska grunden för SR Technics ’ReSeT’-program, när vi nu vill minska den operativa komplexiteten och ytterligare förbättra vår leverans av service till kunderna. Det kombinerade SAP- och HCLTech-erbjudandet var den enda lösningen som till fulla uppfyllde våra unika affärskrav. HCLTechs branschkunskap och SAP-expertis i kombination med dess globala och lokala leveransförmåga stod ut när det gällde att välja vår nya teknikpartner, säger Patrik Kuster, Senior Vice President och exekutiv sponsor för programmet ReSeT för digital transformation på SR Technics.

– Vi ser fram emot att hjälpa SR Technics affärstransformation med SAP. Detta kontrakt belyser HCLTechs starka partnerskap med SAP och vår innovativa kapacitet för produktutveckling. SR Technics samarbetar med många av världens stora flygbolag och rymdtillverkare, vilket gör detta till ett betydande samarbete när vi ytterligare växer vår verksamhet i DACH-regionen och flygindustrin globalt, säger Pankaj Tagra, Corporate Vice President för Europa och Afrika på HCLTech.

– Vi är mycket glada över att SR Technics valt SAP S/4HANA som plattform för framtida tillväxt. Detta är ytterligare ett bevis på det unika erbjudandet RISE och SAP har i att hjälpa organisationer att flytta processer i kärnverksamheten till molnet. Med HCLTech har vi ett förstklassigt MRO-erbjudande för organisationer som behöver underhålla komplexa, dyra och reglerade tillgångar, säger Stefan Krauss, SVP – General Manager Discrete Industries och Energy & Natural Resources på SAP.

HCLTech är en SAP Global Strategic Partner med över 25 års erfarenhet av att leda komplexa program för SAP-transformation. HCLTechs SAP-konsultbas har nu vuxit till över 10 000 globalt, med lokala kontor och konsulter över hela Amerika, Europa, Asien och Afrika.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00