Dynatrace uppfyller AWS krav på säkerhetskompetens
Hem SÄKERHET Dynatrace har uppnått Amazon Web Services säkerhetskompetens

Dynatrace har uppnått Amazon Web Services säkerhetskompetens

Publicerat av: Redaktionen

Dynatrace uppfyller Amazon Web Services (AWS) krav på säkerhetskompetens

I Dynatrace-plattformen finns bland annat funktioner för applikationssäkerhet och sårbarhetsanalys. Det gör att kunderna i realtid kan upptäcka och prioritera sårbarheter som utgör en allvarlig risk i produktionsmiljöerna.

AWS etablerade sitt kompetensprogram för att stödja integration och distribution av sina lösningar och hjälpa kunder att identifiera AWS-partner med gedigen branscherfarenhet och expertkunskap. Kunderna kan på så sätt välja kvalitetskontrollerade medlemmar i AWS partnernätverk (APN) med teknik för komplexa säkerhetslösningar på AWS.

Dynatrace uppfyller AWS krav på säkerhetskompetens– Att säkra våra kunders molnmiljöer är vår högsta prioritet, särskilt som de står inför ett snabbt växande hotlandskap och risk för cyberattacker. Att uppfylla AWS krav på säkerhetskompetens stärker vår position som en pålitlig AWS-partner och är ett erkännande av vårt AI-drivna tillvägagångssätt för att identifiera, blockera och undersöka sårbarheter i hybrid- och multimolnmiljöer. Det motiverar oss att fortsätta hjälpa våra kunder att påskynda sin molnmigrering och transformation, säger Steve Tack, SVP för Product Management på Dynatrace.

– Certifieringen är ytterligare ett viktigt bevis för Dynatrace investeringar i att säkra våra kunders data. AWS är en nyckelpartner till oss både internationellt och i Norden och det här är en till milstolpe bland många i vårt partnerskap, kommenterar Johan Dahlin, Nordenchef på Dynatrace.

Besök Dynatrace hemsida för att läsa om hur Dynatrace hjälper organisationer att accelerera digital innovation på ett säkert sätt.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00