Kaseyas initiativ för IT-tjänsteleverantörer kommer till Sverige
Hem KASEYA Kaseyas initiativ för IT-tjänsteleverantörer kommer till Sverige

Kaseyas initiativ för IT-tjänsteleverantörer kommer till Sverige

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] Kaseya meddelar att de just nu utvidgar sitt TruPeer-program till Sverige, Storbritannien, Irland, Benelux-länderna och resten av Norden.

Syftet med programmet är att skapa ett forum för kunskapsdelning, coachning och inspiration för MSP:er.

I ett samarbete som fokuserar på att skapa en gemenskap för kunskapsdelning, introducerar Kaseya nu TruPeer för europeiska leverantörer av IT-tjänster (MSP:er). TruPeer etablerades för att ge MSP:er möjlighet att dela erfarenheter och insikter med varandra och att delta i utbildnings- och mentorprogram. Hela programmet är uppbyggt kring att skapa en community som kan bidra till att öka intäkterna, kundnöjdheten och kundbasen i en förutsägbar takt.

Kaseyas initiativ för IT-tjänsteleverantörer kommer till Sverige

Scott Gower

Som medlemmar i detta program kan MSP:er delta i kvartalsvisa personliga och virtuella möten med liknande företag och vara en del av en community där de får stöd från andra företag och samtidigt bidrar med stöd till andra med hjälp av tydligt satta mål. Programmet är upplagt på så vis att MSP:erna följer upp på varandras mål varannan månad, och ser till att de hjälper varandra uppnå målen genom att dela med sig av idéer, förslag och råd.

Dessutom får leverantörerna tillgång till webbseminarier, coaching och specialiserat utbildningsmaterial.

Detta gör det möjligt för MSP:erna att stötta och rådge varandra gällande strategiska frågor kring försäljning, paketering, prissättning, lönsamhet, skalbarhet och affärsvärde.

– Ett lokalt nätverk för MSP:er ger en möjlighet att diskutera marknadsförändringar över nationella gränser, säger Scott Gower, Regional Sales Manager i Norden och Baltikum på Datto. Genom att kunna dela erfarenheter mellan olika marknader får MSP:er inte bara insikt i nya trender, utan också tillgång till information om varandras problem och lösningar. På så vis skapar vi ett nätverk som tillsammans höjer kvaliteten på MSP:ernas arbete.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00