Eitech ökar sitt fokus på specialistområdet larm och säkerhet
Hem SÄKERHET Eitech ökar sitt fokus på specialistområdet larm och säkerhetssystem

Eitech ökar sitt fokus på specialistområdet larm och säkerhetssystem

Publicerat av: Redaktionen

På samtliga marknader ser Eitech en ökad efterfrågan på sina tjänster inom säkerhetssystem, som passagesystem, inbrottslarm, brandlarm och kameraövervakning.

Det resulterar i ett ökat fokus på specialistområdet larm och säkerhet under 2023.

Nytt för i år är Eitech Örebros och Eitech Stockholms satsning på en ny och gemensam affärsenhet – Eitech Security. Martin Dahlström, som idag är regionchef Mitt, blir tillförordnad affärsenhetschef.

– Målsättningen är att samla regionens specialistkompetens ute på enheterna inom säkerhetssegmentet, med utgångspunkt i våra anläggarfirmor brandlarm, inbrottslarm och CCTV. Det här kommer på sikt stärka vår position på marknaden samt bidra till en ökad erfarenhetsåterföring samt gemenskap för både våra befintliga och framtida nya medarbetare, säger Martin Dahlström.

Eitech ökar sitt fokus på specialistområdet larm och säkerhet

Eitech är certifierad anläggarfirma inom brandlarm, inbrottslarm och CCTV. Foto: Eitech

Eitechs nya enhet har en ambitiös plan att växa under 2023, både genom att utveckla säkerhetskompetensen på ytterligare Eitech-kontor i regionen samt genom att attrahera och rekrytera nya medarbetare. Den nya enheten kommer inledningsvis bestå av tolv medarbetare placerade i Örebro och sju i Stockholm.

På Eitechs hemsida läser du mer om Eitechs hela tjänsteutbud inom larm och säkerhet, med verksamhet från Gällivare i norr till Lund i söder.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00