Hem DISTRIBUTÖRExclusive Networks Exclusive Networks är glada att kunna välkomna Extreme Networks till vår portfölj av leverantörer!

Exclusive Networks är glada att kunna välkomna Extreme Networks till vår portfölj av leverantörer!

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] Extreme Networks, Inc. (EXTR) är branschens första molndrivna nätverksföretag end-to-end.

Exclusive Networks är glada att kunna välkomna Extreme Networks till vår portfölj av leverantörer! 3Deras tekniklösningar, allt ifrån trådlöst, IoT och datacenter, är flexibla, smidiga och säkra. Detta gör att kunderna kan påskynda den digitala omvandlingen och ge dem den snabbaste vägen till det autonoma företaget.

Extreme Networks är mer än bara ett nätverksföretag. I samarbete med kunderna bygger de öppna programvarudrivna lösningar från företaget till molnet som är smidiga, anpassningsbara och säkra för att möjliggöra digital transformation. Dedikerade proffs som brinner för att hjälpa kunderna att lyckas.

Deras inköpstjänster och support är nummer ett i branschen. Även med

50 000 kunder över hela världen, förblir dom lyhörda för att säkerställa kundens och partners framgång. De kallar detta Customer-Driven Networking™.

Exclusive Networks är en global värdeadderande distributör med fokus på IT-säkerhet, datacenter och molnlösningar. Med noga utvalda leverantörer och ett omfattande nätverk av partners, får du tillgång till marknadsledande lösningar och kompetens inom dessa områden

För med information, läs här.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>