F-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten för alla – på alla enheter
Hem Säkerhet F-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten för alla

F-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten för alla

Publicerat av: Redaktionen

Cybersäkerhetsleverantören F-Secure har släppt en ny version av företagets flaggskeppslösning TOTAL för att tillhandahålla allt-i-ett-säkerhet, integritets- och identitetsskydd genom en enda app som fungerar för varje familjemedlem på varje enhet.

Tjänsteleverantörer runt om i världen har börjat använda lösningen som är byggd för att förenkla, konsolidera och utöka deras säkerhets- och integritetserbjudanden.

”Föräldrar som vill skydda sina barn, deras enheter och deras data måste vanligtvis utstå 10–20 installationer för att säkra en familj. Det är inte bara slöseri med tid, det är en stor tröskel för effektivt skydd, säger Timo Laaksonen, Executive Vice President, Consumer Security, F-Secure. ”TOTAL minskar dessa installationer till en tredjedel så att du lägger så lite tid på att skydda dina enheter som möjligt. Det resulterar i en bättre upplevelse och en mer fullständig känsla av säkerhet.”

Den tidigare versionen av TOTAL kombinerade prisbelönt internetsäkerhet från SAFE och integritet från FREEDOME VPN. Den nya versionen inkluderar ID PROTECTION, en genomgripande lösning som:

  • Skyddar identiteterna för alla familjemedlemmar med F-Secures intrångsdetektering och underjordisk webbövervakning
  • Bekämpar ID-stöld genom att göra det enkelt att skapa starka och unika lösenord och synkronisera dem på alla enheter
  • Kopplar kunder till personlig assistans för hjälp med att lösa även de mest komplexa identitetsstöldincidenter
F-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten för alla – på alla enheter

Timo Laaksonen

Den kompletta lösningen ger fullständig säkerhet och integritet på alla stationära datorer, telefoner och surfplattor, vilket inkluderar bekymmersfri shopping och bankskydd. Dessutom kan föräldrar upprätta digitala gränser var som helst de eller deras barn går genom att använda familjeregler och fjärrstyrning av enheter via föräldraappen. Det bästa av allt är att TOTAL levererar detta allt-i-ett-skydd till varje medlem i familjen genom en enda app.

En färsk F-Secure-undersökning visade att 61 % av internetanvändarna tycker att det känns omöjligt att skydda alla sina anslutna enheter.

”Våra kunder kan tackla en hel bredd av onlinehot med denna lättanvända tjänst, som gör att de kan få sinnesfrid och spendera mer tid på de saker som betyder mest för dem. Enkelt uttryckt, förmågan att tillhandahålla omfattande onlinesäkerhet som alla behöver i en tjänst hjälper oss att betjäna våra kunder bättre”, säger Cedric Kamtsan, Vice President, Mobile Business på DNA, en långsiktig F-Secure-tjänsteleverantörspartner och det första företaget att ta denna heltäckande lösning baserad på en enda app till den finska marknaden.

Släppet av den nya versionen av TOTAL sker samtidigt som när cyberhoten ser ut att öka. I samma undersökning ökade andelen konsumenter som rapporterade att ha hanterat cyberbrottslighet under de senaste 12 månaderna från 29 % 2020 till 34 % 2021, en ökning med 17 % från år till år.

”Vår tanke är att fler människor kommer att skydda sina enheter och data om vi gör säkerheten så enkel och trevlig som möjligt”, säger F-Secures Laaksonen. ”Att paketera dessa avgörande funktioner i en app säkerställer att människor får vad de behöver i en enda, problemfri upplevelse.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>