Fler säkerhetsfunktioner för Arubas Edge-plattform
Hem Säkerhet Fler säkerhetsfunktioner för Arubas Edge-plattform

Fler säkerhetsfunktioner för Arubas Edge-plattform

Publicerat av: Redaktionen

Nu lägger Aruba, ett företag inom Hewlett Packard Enterprise, till fler säkerhetsverktyg i sin plattform för tjänster inom Edge-teknik, Aruba ESP (Edge Services Platform).

Fler säkerhetsfunktioner för Arubas Edge-plattform

De nya funktionerna adderas till det befintliga erbjudandet och underlättar integration av enheter i nätverkets kant samt molntjänster med verksamheters befintliga enheter, användare och nätverk.

ClearPass Policy Manager, som kontrollerar åtkomst och säkerhet i nätverk, erbjuds nu som del av plattformen Aruba EdgeConnect SD-WAN (tidigare Silver Peak). Kunder får därmed en enhetlig och automatiserad hantering av roller i nätverket. Rollhanteringen spänner från användares enheter, över LAN och överallt inom ett WAN. Dynamisk segmentering förenklar administration och hantering av nätverk som innehåller många olika typer av användare och enheter.

Aruba Threat Defence integreras samtidigt med Aruba EdgeConnect, vilket innebär att de som använder EdgeConnect-plattformen får tillgång till ett enhetligt och överblickbart sätt för att snabbare upptäcka och identifiera hot. Det blir också enklare för administratörer att på central nivå etablera och tillämpa policyer för hantering av hot och att därefter tillämpa dessa i verksamhetens alla delar.

Aruba Orchestrator Management Console kommer nu med förkonfigurerade inställningar för ett stort antal tredjeparts-leverantörer av molnsäkerhet. Det underlättar för och ger större valfrihet när många verksamheter idag rör sig mot en molnarkitektur uppbyggd runt Zero Trust och SASE (Secure Access Service Edge).

”Genom integrationen av ClearPass Policy Manager och Aruba Threat Defense med plattformen för EdgeConnect SD-WAN finns nu ett samlat rollbaserat ramverk. Detta gör det enklare för våra kunder att introducera lösningar som bygger på Zero Trust och SASE,” säger David Hughes, grundare av Silver Peak och chef för WAN-delen hos Aruba.

Han tillägger: ”Vi har skapat en kraftfull lösning som kan ersätta traditionella datacenteranpassade säkerhetslösningar. Kunder kan därmed få en mer flexibel och molnbaserad modell som dessutom har stöd för integration av tjänster från en mängd olika leverantörer. Allt orkestreras centralt från en enda plats.”

Aruba ESP är nu marknadens mest kompletta plattform för rollbaserad säkerhetspolicy från nätverkets kant till molnet. Det blir därmed enklare för verksamheter att säkert ansluta och skydda både användare och enheter i trådade och trådlösa nätverk, inklusive WAN.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>