Fujitsu uSCALE möjliggör nu förbrukningsbaserad lokal infrastruktur
Hem LEVERANTÖRFUJITSU Fujitsu uSCALE möjliggör nu förbrukningsbaserad lokal infrastruktur

Fujitsu uSCALE möjliggör nu förbrukningsbaserad lokal infrastruktur

Publicerat av: Redaktionen

Fujitsu gör det idag enklare för kunder att byta till konsumtionsbaserad lokal infrastruktur med sina första färdigpaketerade lösningserbjudanden för Fujitsu uSCALE.

Dessa nya flexibla IT-infrastruktur-som-en-tjänst-lösningar har molnliknande månatlig förbrukningsbaserad fakturering.

Kunder kan också beräkna månadskostnaden för en rad färdigförpackade Fujitsu lokala infrastrukturlösningar och enhet-som-en-tjänst-erbjudanden med den nya uSCALE Price Estimator. Detta bedömer kundernas verkliga behov av arbetsbelastning för att beräkna snabb och transparent prissättning.

Fujitsu uSCALE Price Estimator gör det möjligt för kunder att gå mot den konsumtionsbaserade prismodellen som används i molnberäkningar. Branschanalytiker på Gartner förutspår att 40 % av nyupphandlade lokalbaserade datorer och lagringsenheter kommer att konsumeras som en tjänst 2025, upp från mindre än 10 % 2021.

Fujitsu uSCALE möjliggör nu förbrukningsbaserad lokal infrastrukturChristian Leutner, VP, Head of European Platform Business på Fujitsu, säger: ”Kunder idag vill konsumera IT som en tjänst. De vill ha samma fördelar för lokal infrastruktur som molnet – flexibilitet, priskontroll, enkel admin och en månatlig betalningsmodell. Fujitsu uSCALE skapar detta för våra kunders data, arbetsbelastningar och appar – men lokalt. Detta innebär att alla företag kan dra nytta av betalning per användning, upp- och nedskalningsmöjligheter som frigör kapital och ökar operativ och finansiell flexibilitet.”

Fujitsu säger också att de har för avsikt att fortsätta utöka sina färdigförpackade uSCALE-erbjudanden så att de fortsätter att möta sina kunders relevanta behov.

uSCALE Price Estimator gör det enkelt att uppskatta månatliga driftskostnader över IT-infrastrukturen
Med uSCALE Price Estimator kan Fujitsus kunder snabbt och enkelt uppskatta kostnaderna för ett konsumtionsbaserat erbjudande för datahantering och datoranvändning, samt arbetsplatsenheter. De får en tydlig bild av verksamheten och ekonomiska fördelar med att få infrastruktur levererad som en tjänst, vilket inkluderar:

  • Hålla kontroll över IT-infrastruktur och affärs- och kunddata samtidigt som man använder en flexibel och skalbar IT-affärsmodell på plats
  • Förutsägbara kostnader och att bara betala för vad de faktiskt använder – i lokala datacenter
  • Dra nytta av den senaste tekniken med flexibla tillväxtalternativ samtidigt som du säkerställer efterlevnad och datasäkerhetsstandarder baserade på transparent beräknade priser
  • Snabb tillväxt med en flexibel IT-infrastruktur som minskar administrativa omkostnader genom att optimera hårdvaruförsörjningen

    ”Kostnaden är naturligtvis viktig, men värdet är ännu viktigare”, fortsätter Christian Leutner. ”Fujitsu uSCALE stödjer affärsresiliens och ökar både finansiell och teknisk flexibilitet. Detta innebär att kunderna äntligen är fria från att binda upp pengar i initiala infrastrukturinvesteringar – och behöver inte oroa sig för provisionering. Dessutom förbättras tiden till marknaden i alla tillväxtscenarios. Fujitsu uSCALE-kunder har alltid tillgång till förinställd buffertkapacitet som redan är utplacerad och redo att rulla.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00