Garmin blir Official Timing Partner till Göteborgsvarvet
Hem Leverantörgarmin Garmin blir Official Timing Partner till Göteborgsvarvet

Garmin blir Official Timing Partner till Göteborgsvarvet

Publicerat av: Redaktionen

Garmin blir Official Timing Partner till världens största halvmaraton Göteborgsvarvet som varje år lockar 60 000 löpare att springa 21 km.

Garmin blir Official Timing Partner till Göteborgsvarvet 2Svenska folket blir mer och mer aktiva och gillar att utmana sig själva med motionslopp. Dessutom ökar intresset att kunna mäta sin träning och sin aktivitetsnivå med klockor och aktivitetsarmband. Mer än varannan svensk mäter sin träning, enligt en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Garmin. Att bli en samarbetspartner till Göteborgsvarvet känns därför naturligt och vad är väl mer passande än Official Timing Partner.

– Allt fler vill mäta sin träning och fysiska aktivitet och vi är mycket glada över att få samarbeta med Göteborgsvarvet säger Marcus Bjärneroth, marknadsdirektör på Garmin Nordic.

– Eftersom Garmin satsar stort på nya innovativa funktioner i sina löparklockor är Göteborgsvarvet både ett idealiskt och spännande samarbete. Träning har blivit en livsstil som definierar vem man är och fler och fler vill ha en snyggare klocka som man kan bära dygnet runt. Därför känns det extra stimulerande att vara timing partner till Göteborgsvarvet, fortsätter Marcus.

Som en officiell timing partner, kommer Garmin se till att deltagarna har koll på tiden. I år kommer Garmin vara avsändare till resultaten och hjälpa deltagarna att mäta sina prestationer. I framtiden är målet att utveckla engagemanget med fler klockor och andra aktiviteter längs med banan. Bland annat med den populära Garmin Power Zone som på andra lopp är uppskattat av både löpare och publik.

– Garmin höjer upplevelsen för både löpare och andra motionsutövare med hjälp av sina användarvänliga produkter. Det känns helt rätt att Garmin och Göteborgsvarvet nu inleder ett nära samarbete, säger Varvsgeneralen Bo Edsberger.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>