GTT lanserar ny plattform för globala nätverkstjänster för att effektivisera order och tickethantering för tredjepartskretsar
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER GTT lanserar ny plattform för globala nätverkstjänster för att effektivisera ASR order och tickethantering för tredjepartskretsar

GTT lanserar ny plattform för globala nätverkstjänster för att effektivisera ASR order och tickethantering för tredjepartskretsar

Publicerat av: Redaktionen

Ny plattform använder Neustar Universal Order Connect för snabbare automatisering

GTT Communications, Inc., en ledande global cloud networking-leverantör till multinationella kunder, meddelar idag implementeringen av en ny centraliserad plattform, som stöder dess Access Services Request (ASR) order- och ticket hanterings system.

Den nya API-drivna plattformen utnyttjar Universal Order Connect från Neustar, Inc., ett globalt företag inom informationstjänster och teknik och ledare inom identitetslösning. Företagskunder drar nytta av ett enkelt, standardiserat och problemfritt gränssnitt med tredjepartskretsleverantörer som kommer att påskynda behandlingstiden för nya beställningar och effektivisera tickethanteringen med löpande service för en förbättrad kundupplevelse.

För att möta globala anslutningsbehov kan GTT:s företagskunder nyttja tusentals accesstjänsteleverantörer runt om i världen, inklusive 400 föredragna accessoptimeringspartners som ansluter till GTT:s globala Tier IP-nätverk för en end-to-end-tjänst som administreras av GTT.

– Vi är fast beslutna att sträva efter en helt digital tjänstemodell för att bättre betjäna våra kunder och förbättra effektiviteten, genom att välja de branschledande teknologier från partners som Neustar, säger Don MacNeil, COO i GTT, och fortsätter: Automatisering av orderinmatning och tickethantering med våra tredjepartsleverantörer är ett exempel på de meningsfulla sätten vi differentierar kundupplevelsen genom operativ expertis. Vi förväntar oss att denna nya ASR-plattformskapacitet, i kombination med andra automationsteknologier på vår roadmap, kommer att öka hastigheten på orderhanteringen med upp till fem gånger.

GTT lanserar ny plattform för globala nätverkstjänster för att effektivisera order och tickethantering för tredjepartskretsarDen förbättrade plattformen, som hjälper till att minska den potentiella komplexiteten i orderhantering med GTT:s åtkomstleverantörer, inkluderar automatiseringsfunktioner som:

  • Reducerar manuella steg i processen
  • Ge möjlighet att anpassa format till kundernas krav, och
  • Förbättrar träffsäkerheten i beställningar och supporttickets

Dessutom underlättar det enda gränssnittet bearbetning av problemtickets och förbättrar enkelheten och transparensen i tickethanteringen, vilket resulterar i mer lättförståelig service för kunden.

John Denemark, Neustar SVP och GM för Carrier Provisioning, sa:

”92% av de nätoperatörer som vi tillfrågade anser att det är viktigt att förenkla och automatisera bredbandsbeställningsprocessen för att ge en bättre kundupplevelse. Universal Order Connect är en helt integrerad plattform som automatiserar och effektiviserar hela processen med att köpa grossistnätverksaccess och transporttjänster. Vi är glada över att samarbeta med GTT för att implementera denna nya plattformskapacitet, som minskar orderleveranstider, skyddar marginaler och säkerställer att företagskunder får optimal service.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00