HCL och SAP ingår globalt partnerskapsavtal
Hem NYHETER HCL och SAP ingår globalt partnerskapsavtal

HCL och SAP ingår globalt partnerskapsavtal

Publicerat av: Redaktionen

SAP blir återförsäljare av HCL-lösningen SAP EAM, Add-On for MRO by HCL for SAP S/4HANA

HCL och SAP ingår globalt partnerskapsavtal 2HCL Technologies (HCL) ingår i ett nytt återförsäljaravtal med SAP SE (NYSE: SAP). SAP kommer att sälja HCLs senaste lösning för underhåll, reparation och service under namnet SAP Enterprise Asset Management (SAP EAM), add-on for MRO by HCL for SAP S/4HANA.

Avtalet följer den utveckling där aktörer inom luftfart, rymdfart och försvar under en tid mötts av högre krav på att maximera driftstiden på sina tillgångar samtidigt som de möts av tuffare krav på kostnadskontroll kring regelefterlevnad och samverkan med partners och reservdelsleverantörer för att därigenom optimera kostnaderna för att hantera IT-miljön som helhet. Add-on for MRO möjliggör en helhetslösning för de globala företag som är på jakt efter att effektivisera sina underhållskostnader och för att optimera utnyttjandet av sina tillgångar.

–        De företag som idag migrerar till SAP S/4HANA, får nu kapaciteten i SAP EAM, tillägget för MRO av HCL för SAP/ 4HANA, och får därmed tillgång till den samling av funktioner för underhåll, reparation och översyn av komplexa tillgångar för tillverkning, produktsupport, finans- och logistikfunktioner, säger Ajit Kumar, President – Applications & Systems Integration Services, HCL Technologies.

Den här lösningen effektiviserar verksamheten avsevärt eftersom den förkortar tiden för utveckling och implementation av projektcyklar på SAP S/4HANA – vilken i sin tur snabbar på effekten av kostbesparings- och effektivitetsinitiativ.

–        Kompetensen och expertisen som HCL besitter, både som partner och mjukvaruleverantör, gjorde HCL till det naturliga valet av partner för utvecklingen av add-on för MRO-lösningen, säger Christoph Behrendt, Executive Vice President, Industry & Application Innovation, SAP SE. Add-on-lösningen kommer inte bara underlätta för företag att lyckas leva upp till lagar och regler, utan även att hjälpa till att driva underhållseffektivitet samtidigt som de kan utnyttja den digitala miljön i SAP S/4HANA. SAP S/4HANA är byggd på den mest avancerade minnesdataplattformen – SAP HANA – och är utformad efter den senaste UX-designen, SAP Fiori. Den erbjuder digitaliserade end-to-end-processer för att hjälpa företag i alla industrier att fungera sömlöst i den digitala ekonomin.

HCL har under femton års tid arbetat tillsammans med kunder inom luftfarts-, rymdfarts-, försvarsindustrin; industrier där processen kring underhåll, reparation och översyn är extremt komplex. Nu när den nya lösningen erbjuds som en add-on för SAP S/4HANA kan både företag inom luftfartsunderhåll och industrier med liknande behov dra nytta av den ökade kapacitet som följer med add-on for MRO.

SAP kommer att sälja SAP EAM, add-on for MRO by HCL for SAP S/4HANA som en SAP Solution Extension.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00