IBM tilldelar Epical högsta partnerstatus – IBM Platinum Partner
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER IBM tilldelar Epical högsta partnerstatus – IBM Platinum Partner

IBM tilldelar Epical högsta partnerstatus – IBM Platinum Partner

Publicerat av: Redaktionen

Datakonsultföretaget Epical i Sverige har uppnått IBM Platinum Partner-status, vilket är den högsta partnernivån som tilldelas av IBM. Epical, tidigare Enfo, är ett av cirka 10 företag inom IT-branschen som har statusen i Sverige.

Utmärkelsen ges till företag som kan visa på hög kompetens inom ett brett område av lösningar exempelvis automation, data och AI, hållbarhet och säkerhet, och som också uppvisar en hög kundnöjdhet.

IBM tilldelar Epical högsta partnerstatus – IBM Platinum Partner

Mikko Valorinta

Epical har tilldelats den prestigefyllda Platinum Partner-statusen i IBM Partner Plus-programmet som ett resultat av ett framgångsrikt samarbete med IBM både operativt och strategiskt. Den höga statusnivån tilldelas företag som kan uppvisa värdeskapande digitala lösningar och som har uppnått de högsta nivåerna av kundnöjdhet, certifieringar, försäljning, idéskapande och verifierade kundreferenser.

Som IBM Platinum Partner kommer Epical att kunna stötta sina kunder i deras digitala transformationsresa genom att nyttja IBM:s integrationsportfölj och plattform för hållbara lösningar tillsammans med generativ AI.

Detta kommer att bidra till en stor positiv påverkan, inte bara för Epical, utan också för Epicals kunder och samhället i stort.

”Vi är oerhört stolta över att vara ett av de fåtal företag som utnämnts till Platinum Partner i Sverige. Att ha uppnått IBM Platinum Partner-status är en bekräftelse på det förstklassiga arbete vi gör för våra kunder och vårt fokus på att skapa en säker digital miljö de kan lita på,” säger Mikko Valorinta, vd på Epical.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00