IT-Total dubblar igen! - Växer genom förvärv av Workplacebolag
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIT-TOTAL IT-Total dubblar igen! – Växer genom förvärv av Workplacebolag

IT-Total dubblar igen! – Växer genom förvärv av Workplacebolag

Publicerat av: Redaktionen

IT-Total har ambitionen att dubbla affären inom Workplace genom att erbjuda säker, användarvänlig och automatiserad klienthantering till mellanstora svenska företag.

Som en del av denna satsning görs förvärvet av specialisten på klienthantering, Aura IT Solutions.

IT-Total och Aura har samarbetat sedan 2011 men i samband med att vi nu tar nästa steg inom Workplace-området är förvärvet ett naturligt steg. Förvärvet kommer även skapa nya utvecklingsmöjligheter för medarbetarna både hos Aura och IT-Total.

Aura specialiserar sig på klienthantering och klientportaler som nu kommer bli en ännu mer integrerad del av IT-Totals erbjudande.

– Bolaget kommer att övertas av IT-Total den 30 november 2023 och integreras i IT-Total Sweden AB. För IT-Totals och Auras kunder innebär det inte någon skillnad i våra pågående åtaganden utan den dagliga verksamheten kommer pågå som vanligt men med nya möjligheter att ytterligare modernisera tjänsterna säger Magnus Anhede, Head of Digital Workplace, IT-Total.

IT-Total dubblar igen! - Växer genom förvärv av Workplacebolag– Vi ser fram emot att bli en del av IT-Total som är ett starkt varumärke som ger oss möjligheterna att bredda vår kundbas och tillsammans leverera helhetslösningar till våra kunder säger Daniel Damber, IT-arkitekt och grundare av Aura.

– Vi är glada över att knyta Auras förmågor till oss för att med Analytics och AI ytterligare förbättra användarupplevelse, teamwork och produktivitet inom Digital Workplace fortsätter Magnus Anhede.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00