Veeam lanserar nya säkerhetsfunktioner i Veeam Data Platform 23H2
Hem LEVERANTÖRVEEAM Veeam lanserar nya säkerhetsfunktioner i Veeam Data Platform 23H2

Veeam lanserar nya säkerhetsfunktioner i Veeam Data Platform 23H2

Publicerat av: Redaktionen

Veeam Software lanserar idag den nya uppdaterade versionen av Veeam Data Platform 23H2 och den nya Veeam Backup & Replication v12.1-versionen.

Lanseringen skedde under deras globala event VeeamON Resiliency Summit.

Veeam Data Platform 23H2-uppdateringen är utformad efter principerna för datasäkerhet, dataåterställning och datafrihet, och innehåller mer avancerad datasäkerhet, upptäckt av skadlig kod, automatiserad återställning och hybrida molnfunktioner. Denna teknik gör det möjligt för företag att hålla i gång verksamheten även när mängden kidnappningsprogram och cyberattacker ökar.

Veeam lanserar nya säkerhetsfunktioner i Veeam Data Platform 23H2– De cyberkriminella blir smartare och riktar sig allt oftare specifikt mot säkerhetskopior, säger Danny Allan, CTO på Veeam. Rapporten Veeam 2023 Ransomware Trends visar att 93 procent av ransomware-attackerna är inriktade på säkerhetskopior och 75 procent av dessa attacker lyckas delvis. De cyberkriminella riktar sig mot säkerhetskopior eftersom organisationer är mer benägna att betala lösensumman om hackare lyckas radera eller kryptera säkerhetskopierade data. Både IT- och cybersäkerhetsexperter vet att en kritisk komponent i en cyberresiliensstrategi måste vara en pålitlig, ren säkerhetskopia som du kan komma åt när och var som helst.

-Vår nya Veeam Data Platform 23H2-uppdatering innebär att företag får tillgång till omfattande motståndskraft, som gör att de inte endast kan återhämta sig efter ett avbrott eller en dataförlust, utan de kan också utvecklas framåt. Genom att tillhandahålla det kortaste tidsavståndet mellan incident och återhämtning kan våra kunder hålla sin verksamhet i gång, växa och fortsätta utvecklas.

Veeam Data Platform 23H2-uppdateringen omfattar nya säkerhets- och ransomware-skyddsfunktioner för Veeam Backup & Replication, Veeam ONE och Veeam Recovery Orchestrator. Den nya versionen ger mer avancerad datasäkerhet, med upptäckt av skadlig programvara, automatisk återställning och hybrida molnfunktioner i hela den hybrida molnmiljön. Veeam Backup & Replication v12.1, som är grunden för Veeam Data Platform, minskar nu ytterligare responstiden för incidenter genom en proaktiv jakt efter potentiella säkerhetshot mot säkerhetskopior, integration av SIEM-plattformar, så kallade YARA-regler för mönsterdetektering av ransomware, samt guider för att hjälpa kunder att implementera cybersäkerhet enligt den praxis som satts inom det så kallade NIST-ramverket.

Verksamheter av alla storlekar kan nu uppnå den omfattande motståndskraft som bara kan uppnås av ett fullständigt förtroende för organisationens förmåga till skydd, respons och återhämtning.

Många av de nya cybersäkerhetsfunktionerna och förbättringarna i Veeam Data Platform 23H2 är utformade för att hjälpa alla verksamheter att förbereda och planera för säkerhetsincidenter, genom att förena IT- och säkerhetsteam med rätt teknik för att hejda och besegra ransomware.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00