Lynes tecknar ytterligare en wholesale-partner
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Lynes Technologies tecknar ytterligare en wholesale-partner

Lynes Technologies tecknar ytterligare en wholesale-partner

Publicerat av: Redaktionen

Lynes Technologies fortsätter att ta mark i Sverige, ingår nytt samarbete med Kalmar-baserade Telink vilket blir det tredje i ordningen av wholesale-partners.

Telink som även driver Telebyrån, en snabbt växande återförsäljare av växel och telefonitjänster, gör nu en större satsning tillsammans med Lynes när de lanserar tjänsten Telink under det nya namnet och varumärket.

Fokusen låg på en enkel, operatörsoberoende tjänst i framkant och valet, som var självklart, blev Lynes wholesale-lösning när de sonderade terrängen.

– Vi sökte efter en komplett plattform som lever upp till dagens teknikkrav och som fungerar med dem stora svenska operatörerna. Nu kan våra kunder kombinera en bra operatör med bra täckning, prissättning samt en riktigt vass växelplattform. Med företagstelefoni, chatt, video och samarbete i en och samma app var Lynes det självklara valet säger Aziz Jdidi, verksamhetsansvarig på Telink.

För Lynes blir samarbetet, som är det tredje i ordningen, ett kvitto på att enkelheten kombinerat med den kompletta tjänsten är ett vinnande koncept som marknaden och partners tar emot väl.

– Vi har sen tidigare ett samarbete med Telebyrån som återförsäljare och att få vara med på deras resa och leverera plattformen till Telink gör oss stolta. Tillsammans med Lynes kan de nu erbjuda sina kunder en komplett och enkel plattform som gör skillnad för kommunikationen säger Alexander Westlund, CEO på Lynes Technologies.

Som i alla bra samarbeten är det ett långsiktigt sådant, tillsammans med Telink kommer Lynes teknik erbjudas till ännu fler företag runt om i landet. Lansering har redan smygstartat och nu ska en hel uppsjö av kunder gå live i den nya tjänsten.

Lynes tecknar ytterligare en wholesale-partner

– Vi ser väldigt ljust på framtiden och ser fram emot att få hjälpa fler företag runt om i landet med smarta och effektiva telefonilösningar. En spännande tid ligger framför oss fylld med teknologisk utveckling som förenklar allt i våra dagliga liv, varav en är telekom. Det känns jättekul att vara med på den resan tillsammans med ett bolag som alltid ligger i framkant avslutar Aziz.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00