Hem NYHETER Netmore Group lanserar globala M2M-abonnemang för IoT-enheter

Netmore Group lanserar globala M2M-abonnemang för IoT-enheter

Publicerat av: Redaktionen

Netmore Group lanserar dedikerade globala M2M-abonnemang för den europeiska marknaden och befäster därmed ytterligare sin position som renodlad IoT-operatör.

Netmore Group lanserar globala M2M-abonnemang för IoT-enheter 3Med hjälp av roaming-överenskommelser i 192 länder och 728 nätverk kan Netmore nu leverera pålitlig och prisvärd uppkoppling till den snabbväxande IoT-marknaden.

För att möta en stark efterfrågan på dedikerade mobilabonnemang för IoT-enheter lanserar Netmore nu två nya produkter: Netmore M2M Europe+ och Netmore M2M Flex. Dessa möjliggör för både stora och små företag att få en både prisvärd och pålitlig uppkoppling till sina enheter, som dessutom fungerar 192 länder.

Satsningen möjliggörs med hjälp av Netmores globala roaming-överenskommelser kombinerat med mångårig expertis inom täckning, SIM-teknik och konnektivitet. Produkterna kan redan nu användas och säljas i hela Europa, och kommer marknadsföras lokalt i över 20 länder det kommande året.

Målsättningen är att bli det självklara valet för svenska och utländska IoT-bolag med ambitioner att växa globalt eller lokalt.

Fem fördelar med Netmore M2M-SIM-kort:

  1. Låg månadskostnad, data och SMS ingår, helt utan bindningstid.
  2. Abonnemangen aktiveras först när SIM-korten börjar användas.
  3. Global, europeisk eller lokal täckning. Roaming inom 192 länder och 728 nätverk.
  4. SIM-kort i alla storlekar (1FF, 2FF, 3FF, 4FF)
  5. M2M-plattform med kommande API-funktionalitet.

Erik Hallberg, CEO Netmore Group sager,

”Vår M2M-produkt är särskilt framtagen för att hjälpa IoT-bolag med både konnektivitet och skalning, och vårt uppdrag är att leverera säker och robust uppkoppling som gör att vi kan växa tillsammans med våra kunder. Utöver en attraktiv prispunkt erbjuder vi även expertis inom täckning, vilket gör att vi kan leverera M2M-konnektivitet på platser där det normalt sett är svårt.

Utöver att vi nu har tagit fram två bra produkter så är detta även ett styrkebesked för Netmore som IoT-operatör. Vi förstärker därmed vår närvaro och har möjlighet att ta del av den enorma globala tillväxt som väntas inom cellulär IoT.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00