Nordiska IT-jätten Knowit sluter återförsäljaravtal med Freja eID
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Nordiska IT-jätten Knowit sluter återförsäljaravtal med Freja eID Group AB

Nordiska IT-jätten Knowit sluter återförsäljaravtal med Freja eID Group AB

Publicerat av: Redaktionen

Freja eID Group AB (publ) meddelar att Knowit nu blir ytterligare en av de partner som erbjuder teknisk integration av Freja eID till sina kunder.

Knowit stöttar kunder i den digitala transformationen, förenklar människors vardag och skapar säkra och innovativa lösningar för en hållbar framtid.

Under Knowits paraply av digitala tjänster och produkter erbjuds den tekniska lösningen SignPort. SignPort är en fristående underskriftstjänst som kan kopplas mot flera eID-utfärdare och används av ett flertal stora myndigheter och kommuner.

Nordiska IT-jätten Knowit sluter återförsäljaravtal med Freja eIDFreja är den enda e-legitimationen som är statligt godkänd för användning både privat samt i tjänsten. Freja innehåller också ett mobilt ID-kort som användaren kan identifiera sig med vid exempelvis recept- och paketutlämning eller vid registrering av kundklubbspoäng i butik.

Samarbetet mellan Knowit Connectivity Secure Solutions och Freja innebär att Knowit ansluter till det nätverk av integratörer som Freja arbetar med. Det ger en ökad kontaktyta för återförsäljning av både Freja eID för privatpersoner, samt e-tjänstelegitimationen Freja OrgID.

Det sistnämnda är ett innovativt och framtidslutat koncept som tillåter anställda att identifiera sig med en e-legitimation i tjänsten.

Mikael Monié, Affärsansvarig på Knowit Connectivity Secure Solutions kommenterar:
”Samarbetet med Freja gör att vi kan utöka vårt erbjudande gentemot kund ytterligare. Dessutom är Freja OrgID en mycket intressant lösning som ger oss möjlighet att genomföra underskrifter med en e-identitet i tjänsten, som komplement till den privata e-identiteten.”

Johan Henrikson, vd Freja eID Group kommenterar:
”Freja växer stadigt, särskilt inom e-tjänstelegitimationsområdet. Detta bland annat tack vare vår modell med fast pris för fri användning och i vår strategiska satsning att öka antalet integrationspartner är Knowit ett välkommet tillskott. Vi tror detta kommer bli en viktig hävstång för vår försäljning.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00