Nya Project Fort Zero från Dell hjälper företag nå Zero Trust
Hem NYHETER Nya Project Fort Zero från Dell hjälper företag att nå Zero Trust

Nya Project Fort Zero från Dell hjälper företag att nå Zero Trust

Publicerat av: Redaktionen

Dell Technologies introducerar nu Project Fort Zero, en heltäckande Zero Trust-lösning som ska skydda globala organisationer mot cyberattacker.

Lösningen kommer att valideras av det amerikanska försvarsdepartementet och bygger på Dells Zero Trust Center of Excellence och dess partnerekosystem med över 30 ledande teknikföretag.

”Zero Trust är designat för decentraliserade miljöer, men att integrera det i komplexa system från dussintals leverantörer är svårt – vilket gör det utmanande för många organisationer”, säger Herb Kelsey, CTO för offentlig sektor på Dell Technologies. ”Genom att underlätta integrationen sänker vi tröskeln för användandet av Zero Trust och på så vis hjälper vi organisationer att möta nutida säkerhetsutmaningar”

Project Fort Zero valideras av ett statligt bedömningsteam, som stämmer av det mot det amerikanska försvarsdepartementets globalt erkända Zero Trust-ramverk. Dell kommer att ta ansvaret för den tekniska integrationen, något som annars faller på enskilda organisationer, för att på så vis reducera den beräknade tiden för implementation av Zero Trust.

Nya Project Fort Zero från Dell hjälper företag nå Zero TrustProject Fort Zero kommer att skapa nytta på många områden, exempelvis:

  • I lokala datacenter där datasäkerhet och efterlevnad är centralt
  • På platser som butiker där säker realtidsanalys av kunddata kan ge konkurrensfördelar
  • Ute i fält, på flygplan eller andra fordon, där driftkontinuitet är avgörande för säkerheten

”Ofta vänder sig organisationer till Zero Trust för att hålla jämna steg med den ständigt föränderliga hotbilden. Det kan dock vara komplicerat att veta var man ska börja, vad som bör prioriteras och vilka åtgärder som behöver vidtas. Säkerhetsansvariga behöver hjälp med att planera sin strategi och implementera verktygen för att stödja den. Project Fort Zero kan hjälpa till att driva den processen framåt genom att leverera en repeterbar plan för en helhetslösning som är baserad på en validerad arkitektur som är erkänd över hela världen”, säger John Grady, chefsanalytiker, Enterprise Strategy Group.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00