Nya robotjobb som vi känner till – och de som finns att upptäcka!
Hem NyheterFöretagsnyheter Nya robotjobb som vi känner till – och de som finns att upptäcka!

Nya robotjobb som vi känner till – och de som finns att upptäcka!

Publicerat av: Redaktionen

Ny robotteknik som förenklar flexibel automation, är temat på torsdag förmiddag under Elmias tvådagars robotkonferens.

Från Yaskawa kommer Dr Michael Klos, chef för affärsutveckling på europanivå, att prata om nya användningsområden för robotar. Både de som vi redan känner till, och de som vi har kvar att upptäcka.

Nya robotjobb som vi känner till – och de som finns att upptäcka!Föredraget heter ” New jobs for robots, discovered and undiscovered robotics applications”.

Ett YASKAWA-Team och en robot kommer också att vara med i Miniutställningen. Robin Lindor och Patrick Lansdorf är på plats här under båda konferensdagarna. Ett utmärkt tillfälle för den som vill passa på att diskutera behov och möjligheter med YASKAWAs industrirobotar och produkter för motorstyrning.

  • Med hjälp av en Motomanrobot kommer jag visa hur SmartPendant kan användas för programmering beroende på om man har tidigare robotvana eller inte, berättar Robin Lindor, säljare och teknisk support. Självklart kan den som vill få pröva på hur det fungerar i verkligheten – det är därför vi är med här på robotkonferensen!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00